Току що се върнах от новия мол в софия "SERDIKA"

PHP_Masters

Registered
От начало след като попа свърши да пее, всички се блъскаха като луди, все 1 бях в менгеме.
Дори ме снимаха с камера, ако ме видите по телевизията някъде, бях с червено яке на черни линии, с коса под веждите и доста нисък, зад мене беше човек с кафяво яке и с 1 глава почти по-висок от мен.
Смятам да не ходя повече на такива работи, но след като влезнах всичко се оправи, не успях да взема ваучер, защото не бях от първите 500.
Имаше и джипчии, преровиха ме 2 пъти, но аз и точно за това не носех нито телефон нито пари.
Но май няма там киносалон, след като поогледах видях, че при технополиса имаше доста хора та реших да видя какво става и разбрах, че раздават тениски обаче трябва да имаш касова бележка (т.е. да си си купил нещо) и както вече казах нямах пукната пара... и добре, че ме видяха едни приятели та ми дадоха 1 лев да си взема ароматизатор :D та си взех тениска после разгледах технополиса и след това 20 минути се чудех къде е изхода... :D

И се прибрах.

Интересно кой ти е казал това за касовата бележка. Раздаваха ги тениските на всеки, който е там около тях и не искаха нищо. Но наистина на входа беше....ад. :shock:

adrian каза:
Интересно кой ти е казал това за касовата бележка. Раздаваха ги тениските на всеки, който е там около тях и не искаха нищо. Но наистина на входа беше....ад. :shock:

ми, те първоначално искаха касова бележка, аз отидох там и те ми казаха, че трябва касова бележка и след това взех си я и си взех и тениска

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=414771

Колко мола станаха в София - май 4?
И предстои да пуснат тоя до София-прес.

Doris каза:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=414771

Колко мола станаха в София - май 4?
И предстои да пуснат тоя до София-прес.

Тоя от линка дето се вижда най-отпреде е изкарал късмет да се види и в btv http://www.btv.bg/videos/novini/video/1386840607-V_Sofia_otkriha_poredniya_MOL.html :D

хах, ужас. Станахме като американците, да се избиваме за едната промоция. Аз лично ще го посетя след няколко дена като стане по-спокойно.
Иначе моловете в София са повече от 4

perer каза:
хах, ужас. Станахме като американците, да се избиваме за едната промоция. Аз лично ще го посетя след няколко дена като стане по-спокойно.
Иначе моловете в София са повече от 4

Правилно решение. Аз отидох към обяд и само заобикалях хората.. Цялото ми удоволствие убиха, а на всичкото отгоре 30 минути търсих изхода..

PHP_Masters каза:
:D :D

И това ми беше на мен основния проблем като реших да си тръгна

Аз преди това имах и проблем да намеря кенефа :( :(

А и асансьорите са некъде забутани че нема до къде трябва да влезнеш във някаква двойна врата се 1 на готвач в ресторант и има и 2 кръгли прозорчета и чак там са асансьорите

като стана въпрос и за врати те са доста тежички..

kWo_2 каза:
210 милиона за мол и само 1 кенеф има!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Жалко, че не съм от София

Според мен мол софия си е най добър, на всеки етаж има мъжка и женста тоалетна, има кино, имакс, асансьори на всеки етаж, и то видими, изходите са доста мисля че бяха 4 по ъглите и 2 по изходите от страни

Има си и кфс

с 2 думи казано "много яко"

И аз ходих днес ама много народ имаше пак.
Не знам как ще е в събота и неделя като дойдат от провинцията всички + тези които цяла седмица са на работа и могат само в почивните дни.
Аз с който и да говорих каза, че ще ходи събота или неделя.
Става мола но както и в стария си е много навалица.
Сигурно имаше няколко хиляди човека след обяд и ще пропусна тази събота и неделя да ходя дори в района около мола.

Back
Горе