Торент Тракер Без ботове ?

• Автор Автор Marik
  • Начална дата Начална дата

Marik

Registered
Понеже не ми се ще да си натоварвам компютъра и да пускам някви си ботове да сийдват торенти и глупости искам да попитам примерно като някой си пусне торента и си го сийдва на тракера ми нали дадения потребител който ще тегли , няма да има проблем ?
:roll:

Marik каза:
Понеже не ми се ще да си натоварвам компютъра и да пускам някви си ботове да сийдват торенти и глупости искам да попитам примерно като някой си пусне торента и си го сийдва на тракера ми нали дадения потребител който ще тегли , няма да има проблем ?
:roll:

Аз много много не те разбрах ама до колкото разбрах питаш дали ако някой си качи торент и го сиидва и друк потребител почне да го тегли дали щяло да има проблем.
Ами аз невиждам каде може да има проблем. Проблем ще стане ако трагнат към 100 човека че и по малко да теглят и машината ти яко ще спича. Се пак нз каква ти е машинката и къв нет и пускаш ама...

Хаха пич хоствам торент тракер и дооооста над 100 пийъра и да ти кажа даже и с фотошопа си работаи д2 ми работи... машината ми не е добра 512 рам-че 2. гхз

Back
Горе