Торент тракер

• Автор Автор doki
  • Начална дата Начална дата

doki

Registered
Може ли малко информация по този урок http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1592
Има си папка инстал, вярно е, нищо не се разбира от нея.
Моля, ако някой иска да я "преведе" и убясни как се прави този урок, защото аз немога да се справя.

Олеле, съжалявам много забравих :D. Хайде ся, нали затова са модераторите. Още веднъж се извинявам станало е по ... ааа забрава сигурно. :roll: :oops:

какво искаш да ти обесня урока съм го пробвал ... работи ! интегриране на bitbtracker в phpbb ако нети говори нищо това еми интеграция означава да ги съединиш двете в едно ... има си отделна страница в форума за торентите все едно си в phpbb но като се огледаш торенти тва онова и виждаш че си в чист bit tracker друго какво а да ... регистрацият важи и за двете :) логваш се веднъж влизаш на две места ! това е !

Ами как да направя така, че да си инсталирам тракер отделно и регистрацията която е в phpBB да е и в торент тракерчето, защото аз имам, но трябват два лога. Та, как да направя, че логването да е на едно място.

doki каза:
Ами как да направя така, че да си инсталирам тракер отделно и регистрацията която е в phpBB да е и в торент тракерчето, защото аз имам, но трябват два лога. Та, как да направя, че логването да е на едно място.
чай са ... то и при този урок тракера е отделно :)

Back
Горе