Трафик при еплоад на .mp3 файлове

kWo_2

Registered
Интересува ме хаби ли ми много трафик като се ъплоадват .mp3 файлове в сайта ми и какво ресурву общо взето се хабят от целия ъплоад до 20 mb :)

малко смешен въпрос, но искам да съм наясно

ако качиш 5мб файл ти хаби 5мб от трафика.. ако някой го свали от сайта ти също се хаби 5мб от трафика

hackera каза:
kWo_2 каза:
мале не го очаквах :? и ми е труно да повярвам

кое ти е трудно... то е логично
така е... кат изям 2 кила пържоли и после съм 2 килограма по-тежък... а бе сложна е тая физика :D

затворете я тая тема :D

@Liberate примера с паржолите не е много уместен.. защото немисля, че като изядеш 2 кг паржоли ще надебелееш с толкова .. това значеше, че вече да сме 2000 кг .. не говоря само за паржоли ами попринцип ... И сега един въпрос към автора : братле да не си решил да качваш mp3-ойки на твоя сървар ? ако е така внимавай, едно на глава, че ще правиш много трафик, авторските права са ти по големия проблем. Кажи за какво ще е сайта ти .. може да ти помогнем с избора на хостинг план, а може би VPS ? :D

ще се качват на моя сървър но няма да се възпроизвеждат
ще ги качвам след това на друг, но ъплоадва 1-во ще минава през моя сайт ще се качват там за това питам
иначе няма да се зъдържат на него повече от 3 дни :)

И това е нещо .. ако някой реши да се заяде с теб можеш да си изпатиш здравата .. по добре да са си на отделен сървар.. :) но ти си решаваш :wink:

както казах файловете ще са макс 3 дена на сървъра ми, но от това не се притеснявам, а от многото трафик който ще ми хаби

Ако ще влагаш пари в този проект, а няма да е само .. пуснат сайт в интернет, с купена реклама в сайтове с по 100 посещения дневно, можеш да вложиш малко пари и да купиш VPS, а ако нети се дават толкова пари, което предполагам, че е така може да ползваш домашния си компютър ако смяташ, че няма да имаш проблеми с интернет и тем подобни ..

Не знам защо всички толкова сте се захласнали по тези VPS-и.
VPS-a е боза, ни споделен хост, ни сървър.
За тези пари, които давате за VPS, без проблем може да си наемете един доста по-добър физичен сървър.

А отностно mp3, те ако решат да се заяждат с теб, ще се заядат дори за това, че имаш линкове към музиката, без значение дали ти е на сайта качена или не :wink:

Back
Горе