S shukri_93 Registered 27 Октомври 2009 #1 В за***да незнайно защо вече ми трият втори акаунт и спешно ми трябва един.Ако някой иска да сподели неговия от добра воля моля на лс да прати.
В за***да незнайно защо вече ми трият втори акаунт и спешно ми трябва един.Ако някой иска да сподели неговия от добра воля моля на лс да прати.
B boby_29 Registered 27 Октомври 2009 #2 Доколкото знам трият акаунти точно заради този вид споделяни и за лош коефициент.. Моя коефициент винаги е бил на 25 и никога не са ми трили акаунт (повече от 2 години някаде..)
Доколкото знам трият акаунти точно заради този вид споделяни и за лош коефициент.. Моя коефициент винаги е бил на 25 и никога не са ми трили акаунт (повече от 2 години някаде..)
A andrianski Registered 27 Октомври 2009 #3 "незнайно защо ми трият втори акунт" - ами докато не разбереш защо, няма кой да си даде акаунта да изтрият и неговия
"незнайно защо ми трият втори акунт" - ами докато не разбереш защо, няма кой да си даде акаунта да изтрият и неговия