Трябва ми бг език

ronaldoo

Registered
здравейте някой може ли да ми даде бг език да си кача на форума ми за php е защото ония урок дето има бг език нещо не се качва смисъл като го кача после като влезна в админ панела и слагам го на бг език и пак си е на английски явно няма някой файловезатова някой може ли да ми даде ? :arrow:

Сигурен ли си че е на английски?Да не си си направил в профила да ти е на английски?

не сложих го след това влезнах в админ панел направих го на бг след което влезнах в профил и там на бг и като го направих накрая пак си беше на английски а и още нещо като качвам модове и даже като качвах бг езика сега нали горе има едни букви дето се движат на долу и трябва да ти е зелено а на мен ми стата и зелено и червено разбирате ли пише ми някой път с червени букви връзката не е намерена и след това веднага връзката е намерена нз това от кво е да не би да е от програмта или от интернета ми аама той е доста бърз
и затова нз от кво може да е нз закво немога да го кача освен да си изтегля друга програма да не е fillezilla кажете някой която да си изтегля добра преди имах ftp самоче свърши лимита и трябваше да плащам затова качих тая ?

Back
Горе