Трябва ми код за iframe да се зарежда със JavaScript или...

porshegt

Registered
Здравейте,трябва ми код да се зарежда Html файла със фреймове.Благодаря!
 
Това:??
Код:
<iframe src ="html_intro.html" width="100%" height="300">
  <p>Your browser does not support iframes.</p>
</iframe>
 
Това като преглеждаш изходният код на страницата ще се види че има <iframe> и пак ще ме изтрият от един сайт.Ако може нещо друго да се лоадва директно от папката после frames.html.Благодаря!
Който помогне +1!
 
Еми да не е със <iframe>http://site.com</iframe> , а да е със някакъв друг код и да се Load-ва от папката: пример:
Папката е frames/frames.html и във frames.html ми са фреймовете и да има код където да зарежда от тази папка,а не да пиша <iframe>http://site.com</iframe> , защото от един сайт за посещения ще ми го махнат пак, а като се сложи този код няма да се личи.Благодаря!
 
виждам, че си написал с html но може и това да ти свърши работа ..

Код:
<?
$url="http://site.com/";
$string=@file_get_contents($url);
echo "$string";
?>
 
Това е php а ще стане ли на html файл?
EDIT:<?
$url="http://site.com/";
$string=@file_get_contents($тук ли се пише /frames/frame.html);
echo "$string";
?>
 
как така дали ще стане на html фаил .. ако питаш дали можеш да го сейфаш под формат .html самия файл с този код НЕ ! а, ако питаш дали може да се вземи html код на сайт.. да може .. то няма значиението ето как се прави..

Код:
<?
$url="http://site.com/"; //тук е линка на сайта.
$string=@file_get_contents($url); // тук в скобите е променливата за сайта.
echo "$string"; // А тук вече извеждаш .... 
?>

ако нещо нети е ясно казвай ..
 
Така ли трябва да стане?

<?
$url="http://site.com/"; //тук е линка на сайта.
$string=@file_get_contents($/frames/frames.html/); // тук в скобите е променливата за сайта.
echo "$/frames/frames.html"; // А тук вече извеждаш ....
?>

така ли трябва да е,моля те напиши ми със тези /frames/frames.html/ кода.
Благодаря.
Ако помогнеш +1 естесвено :wink:
 
Надявам се знаеш, че за този код ти трябва хостинг с PHP поддръжка.
 
Да знам,че трябва да поддържа PHP,но за жалост аз съм на free.bg и той ен поддържа PHP,но на мене ми трябва някакъв код където да се зареждат данните от frames/frames.html.Благодаря!
Който помогне +1!
 
<script>
document.write('<iframe src ="http://desktop-screenshot.com/" width="100%" height="300">');
document.write('</iframe>');
</script>
 
Но това <iframe> ме дразни,неможе ли да се направи да се зарежда от папката frames/frames.html.Който го направи и стане +1 точка!Благодаря!
 
Няма как да стане, можеш да го разбиеш да бъде по нечетливо за ботовете например.
<script>
var p3='<';
var sf='i';
var ss='f';
var df='r';
var f4='a';
var ff='m';
var cf='e';
var os='>';
document.write(p3+sf+ss+df+f4+ff+cf+' src ="http://desktop-screenshot.com/" width="100%" height="300"'+os);
document.write(p3+'/'+sf+ss+df+f4+ff+cf+os);
</script>
 
Може ли да кажете как да сложа права на папката test за да не може да се гледа какво съдържа.Благодаря!
 
Javascript се изпълнява на клиенската машина. Тоест няма как да забраниш достъпа до определен файл и след това с JS да го изкараш на клиентската машина. Тук вече може да се работи само с PHP,ASP...
Ако имаш предвид да не се листват файловете, просто сложи един празен index.html файл.
 
Благодаря!Сега само чакам за другата тема да се направи нещо.Дано да помогнеш там,но си ми обещал де ...Благодаря!
 

Горе