Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
index каза:Дай скрипта на търсачката
кой от вдата сцкипта ползвашMarik каза:index каза:Дай скрипта на търсачката
http://web-tourist.net//forum/viewtopic.php?t=2606&highlight=
ето тука го има , който ми помогне ще съм му много благодарен :roll:
Marik каза:Можели да ми обесните как да го направя , така че като се търси в директорията дето съм посочил като показва резултатите и там е файла нали името на файла . формата да не показва формата![]()
admin каза:Marik каза:Можели да ми обесните как да го направя , така че като се търси в директорията дето съм посочил като показва резултатите и там е файла нали името на файла . формата да не показва формата![]()
В интерес на истината ... аз нищо не разбрах.
и да не показва разширението на файла.human каза:admin каза:Marik каза:Можели да ми обесните как да го направя , така че като се търси в директорията дето съм посочил като показва резултатите и там е файла нали името на файла . формата да не показва формата![]()
В интерес на истината ... аз нищо не разбрах.
Ми аз доколкото разбрах иска да направи търсачка например като в data.bg или fen.
Например
ИметоНаТърсенияФайл Големина Директория
index каза:и да не показва разширението на файла.human каза:admin каза:В интерес на истината ... аз нищо не разбрах.
Ми аз доколкото разбрах иска да направи търсачка например като в data.bg или fen.
Например
ИметоНаТърсенияФайл Големина Директория
Поне така разбрах.
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<body>
<center>
<form action="" method="post">
<label for="select"></label>
<input type="text" name="searched" maxlength="35" border="0">
<select name="dir" id="dir">
<option value="movies/">Филми</option>
<option value="clips/">Клипове
<option value="games/">Игри
<option value="pics/">Картинки
<option value="softwares/">Програми
<option value="flash/">Флаш
<option value="docs/">Документи
<option value="pages/">Страници
<option value="subs/">Суптитри
<option value="music">Музика
<option value="other/">Друго</option>
</select>
<input name="submit" type="submit" value="Търси">
</form>
<?php
$flag=0;
$dir="$dir";
if(isset($_POST['searched'])) {
foreach(glob($dir."*") as $file) {
if(@eregi($_POST['searched'], str_replace($dir, "", $file))) {
echo("<a href='".$file. "' target=_blank>".str_replace($dir, "", $file)."</a>\n");
echo("<a href='". "$dir'>Директория.</a> <br/>\n");
$flag+=1;
}
}
if($flag==false) {
echo("Няма намерени файлове с "$searched"!");
}
}
?>
</center>
</body>
</html>
echo("<a href='". "$dir'>Директория.</a> <br/>\n");
human каза:такава търсачка ли искаш. Мишката ми е в/у директория (погледни долу ляво че пише линка ) . За такъв вид търсачка кода е![]()
Код:<html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> </head> <body> <center> <form action="" method="post"> <label for="select"></label> <input type="text" name="searched" maxlength="35" border="0"> <select name="dir" id="dir"> <option value="movies/">Филми</option> <option value="clips/">Клипове <option value="games/">Игри <option value="pics/">Картинки <option value="softwares/">Програми <option value="flash/">Флаш <option value="docs/">Документи <option value="pages/">Страници <option value="subs/">Суптитри <option value="music">Музика <option value="other/">Друго</option> </select> <input name="submit" type="submit" value="Търси"> </form> <?php $flag=0; $dir="$dir"; if(isset($_POST['searched'])) { foreach(glob($dir."*") as $file) { if(@eregi($_POST['searched'], str_replace($dir, "", $file))) { echo("<a href='".$file. "' target=_blank>".str_replace($dir, "", $file)."</a>\n"); echo("<a href='". "$dir'>Директория.</a> <br/>\n"); $flag+=1; } } if($flag==false) { echo("Няма намерени файлове с "$searched"!"); } } ?> </center> </body> </html>
Добавих самоКод:echo("<a href='". "$dir'>Директория.</a> <br/>\n");
Marik каза:Абе хора как се прави резултатите да ти ги извежда в таблица както беше онова по - горното , само че без да показва директорията де :roll:
echo("<a href='".$file. "' target=_blank>".str_replace($dir, "", $file)."</a>\n");
echo "<table border=1.5><tr><td width="175" style="border:solid 1px #3D3D3D">";
echo "</td></tr></table>";
echo "<td width='5%'>";
echo "</td></tr>";
echo "<td width='5%'>";
echo "</td></tr>";
human каза:Marik каза:Абе хора как се прави резултатите да ти ги извежда в таблица както беше онова по - горното , само че без да показва директорията де :roll:
Ми преди няколко дена и аз питах същото нещо,никой не ми отговори и затова започнах да се мъча да го направа и УСПЯХ.
Сега предиСлагашКод:echo("<a href='".$file. "' target=_blank>".str_replace($dir, "", $file)."</a>\n");
а след този код слагашКод:echo "<table border=1.5><tr><td width="175" style="border:solid 1px #3D3D3D">";
Код:echo "</td></tr></table>"; echo "<td width='5%'>"; echo "</td></tr>";
Трябва да се получи
Сигурно знаеш как да промениш големината и цвета на таблицатаКод:echo "<table border=1.5><tr><td width="175" style="border:solid 1px #3D3D3D">"; echo("<a href='".$file. "' target=_blank>".str_replace($dir, "", $file)."</a>\n"); echo "</td></tr></table>"; echo "<td width='5%'>"; echo "</td></tr>";
![]()
<?php
$flag=0;
$dir="animes/";
if(isset($_POST['searched'])) {
foreach(glob($dir."$format") as $file) {
if(@eregi($_POST['searched'], str_replace($dir, "", $file))) {
echo "<td width='5%'>";
echo "</td></tr>";
$file)."</a> <br/>\n");
$flag+=1;
}
}
if($flag==false) {
echo("<h3>Много съжалявам но няма намерен файл с това име </h3> <h1> "$searched"
</h1>");
}
}
?>