Имам проблем със направата на прецизна търсачка на резултати от MySQL база данни. Проблема е във това че имам измислен вариант, но според мен той е доста тромав та ако имате по-добри предложения, моля споделете ги, ще бъда благодарен
Та така, имам таблица printers търся съвпадения по реда name. Ако се напише една думичка или повече, но последователни добре. Но да речем че имам HP Color LaserJet CP2025n и потребителят напише hp laserjet 2025. Моята идея е скрипта да търси първо за първата дума, след това да намери съвпадения от намерените резултати за първата дума със втората и така нататък, но ако потребителят напише 9 - 10 думи
Та ако има по-добър начин при низ hp laserjet 2025 да извежда:
HP Color LaserJet CP2025n
HP Color LaserJet CP2025dn
HP Color LaserJet CP2025
Дано сте ме разбрали
Та така, имам таблица printers търся съвпадения по реда name. Ако се напише една думичка или повече, но последователни добре. Но да речем че имам HP Color LaserJet CP2025n и потребителят напише hp laserjet 2025. Моята идея е скрипта да търси първо за първата дума, след това да намери съвпадения от намерените резултати за първата дума със втората и така нататък, но ако потребителят напише 9 - 10 думи
Та ако има по-добър начин при низ hp laserjet 2025 да извежда:
HP Color LaserJet CP2025n
HP Color LaserJet CP2025dn
HP Color LaserJet CP2025
Дано сте ме разбрали