P paqka_sf Registered 3 Април 2010 #1 Добър ден, търсия някой който може да ме научи на hmtl и php.Ако на някой му се занимава да ме научи на тези програмни езици нека напише по темата. Питате се дали плащам?Да плащам за това .
Добър ден, търсия някой който може да ме научи на hmtl и php.Ако на някой му се занимава да ме научи на тези програмни езици нека напише по темата. Питате се дали плащам?Да плащам за това .
H HackeR Registered 3 Април 2010 #2 Език така не се учи ! Хващаш си една книга за html и учиш после CSS и най-накрая PHP , JavaScript Иначе виж www. nau4i.me
Език така не се учи ! Хващаш си една книга за html и учиш после CSS и най-накрая PHP , JavaScript Иначе виж www. nau4i.me
P paqka_sf Registered 3 Април 2010 #3 Пробвах метода с книгата прочетох 5 книги за двата езика и научих само най-простите рабиту :S .Затова търсия учител който да ме научи.
Пробвах метода с книгата прочетох 5 книги за двата езика и научих само най-простите рабиту :S .Затова търсия учител който да ме научи.
H HackeR Registered 3 Април 2010 #4 Какви прости работи бе човек ; <-- Това за теб може да е прост знак но в PHP играе голяма роля в кода.
Какви прости работи бе човек ; <-- Това за теб може да е прост знак но в PHP играе голяма роля в кода.
P paqka_sf Registered 3 Април 2010 #5 Да много добре го знам,но научих само няколко кода от html,това беше за 5 книги а PHP нищо,но сайта който даде найстина е добър.
Да много добре го знам,но научих само няколко кода от html,това беше за 5 книги а PHP нищо,но сайта който даде найстина е добър.