Hristo_Georgiev
Registered
Здравейте,
Търся хора разбиращи от PHP , HTML , CSS за един нов проект който обмислям.. Става въпрос за нещо като агенция за онлайн преводи , но не искам да използвам системи , а искам сайта да си е авторски за да може съответно поръчките да са по големи.
Ако не сте разбрали за какво става въпрос ще ви посоча следния пример :
http://o-translate.com/
давам го само като пример иначе не искам да има нищо общо с него като външен вид функций и т.н.
Какво печелите вие от всичко това ?
След като бъде готов сайта и се намерят преводачи ( което става лесно ) смятам да направим така:
Например текст от 1800 символа + интервалите ще струва 10 лв.
и вие получавате 30% от тази сума и преводача получава 30%
от сумата..
Ако примерно някой поръча 3600 символа сметката му е 20 лв.
и от тези 20 лв също получавате 30%
надявам се ме разбрахте
Ако има желаещи да се включат в проекта да ми Пишат на ЛС
П.С Искам да подчертая че имам изработен темплейт , но трябва да му се прибавят функций затова че не ми трябват дизайнери!
Търся хора разбиращи от PHP , HTML , CSS за един нов проект който обмислям.. Става въпрос за нещо като агенция за онлайн преводи , но не искам да използвам системи , а искам сайта да си е авторски за да може съответно поръчките да са по големи.
Ако не сте разбрали за какво става въпрос ще ви посоча следния пример :
http://o-translate.com/
давам го само като пример иначе не искам да има нищо общо с него като външен вид функций и т.н.
Какво печелите вие от всичко това ?
След като бъде готов сайта и се намерят преводачи ( което става лесно ) смятам да направим така:
Например текст от 1800 символа + интервалите ще струва 10 лв.
и вие получавате 30% от тази сума и преводача получава 30%
от сумата..
Ако примерно някой поръча 3600 символа сметката му е 20 лв.
и от тези 20 лв също получавате 30%
Ако има желаещи да се включат в проекта да ми Пишат на ЛС
П.С Искам да подчертая че имам изработен темплейт , но трябва да му се прибавят функций затова че не ми трябват дизайнери!