Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Този не е безплатен...при регистрацията иска 9.95$ за запазване на домейна и след тва има още глупости...qrxxd каза:www.freehostia.com
Грешкааа.comandor каза:Този не е безплатен...при регистрацията иска 9.95$ за запазване на домейна и след тва има още глупости...qrxxd каза:www.freehostia.com
comandor каза:Търся безплатен хостинг на PHP.По-точно ми трябва да си кача сайта за регистрация на акаунти за WoW сървъра ми.
Не си разбрал значиFirstBlood каза:Еми доколкото разбрах търсиш за безплатен домейн .com, .org, .net...
Такъв няма. Freehostia предлагат безплатен хост и безплатен суб-домейн от типа yoursite.freehostia.com
И тиDevNull каза:comandor каза:Търся безплатен хостинг на PHP.По-точно ми трябва да си кача сайта за регистрация на акаунти за WoW сървъра ми.
Виж си ЛС
Еми тогава с iframe добавяш сайта от домашното РС (ако съм те разбрал правилно искаш към сървъра да се отива с нещоси.neshtosi, а не чрез ИП-то ).comandor каза:Не си разбрал значиFirstBlood каза:Еми доколкото разбрах търсиш за безплатен домейн .com, .org, .net...
Такъв няма. Freehostia предлагат безплатен хост и безплатен суб-домейн от типа yoursite.freehostia.comинтересува ме само да ми тръгне сайта и в линка на сайта да има sanctus-bg другото не ме интересува хич
comandor каза:Добре...отказах се от това да го кача на сървър сайта,НО
имам един проблем.Никой не може да влезе в сайта за регистрации или в сървара...само от мойта машина се влиза...с динамично ИП съм и мисля че тва е проблема но как да го оправя
http://192.168.1.101/
това би трябвало да е сайта но само на мен го отваря...
п.с. в нас има 2 ПЦта и като пробвам да го отворя от другото и ми вади грешка (която вади и на всичките ми приятели които искат да се регистрират)
Значи да ти кажа само че ИПто ми през последната седмица не се е променяло от 192.168.1.101 на друго...обаче не ме намират...на CS по IP ми намират сървъра но тук не става работата...admin каза:comandor каза:Добре...отказах се от това да го кача на сървър сайта,НО
имам един проблем.Никой не може да влезе в сайта за регистрации или в сървара...само от мойта машина се влиза...с динамично ИП съм и мисля че тва е проблема но как да го оправя
п.с. в нас има 2 ПЦта и като пробвам да го отворя от другото и ми вади грешка (която вади и на всичките ми приятели които искат да се регистрират)
За да види някой сайта ти той трябва да е хостнат на комп със статично ИП.
Иначе няма как да те намерят след като си сменяш ИП адреса постоянно.
Само статично ИП върши работа.
comandor каза:Добре...отказах се от това да го кача на сървър сайта,НО
Значи мога да си взема реално ИП?Само да кажа че брат ми одеве спомена нещо че когато си на рутер(Wi-Fi) МАЙ не може да си с реално ИП а само с динамично...според мен това не е така.Ще питам доставчика дали мога да получа реално ИП...Благодаря за помощта!Aleksey каза:comandor каза:Добре...отказах се от това да го кача на сървър сайта,НО
Аз ли нещо не съм разбрал или айпитата започващи с 192.168.*.* са "локални", което автоматично означава, че само ти и хората от локалната ти мрежа могат да ти отварят сайта? Аз сега се опитах да ти отворя сайта, но не успях :roll: Питай доставчика ти дали е локално или реално айпито ти. И ако е локално си вземи реално :?: