Търся един код...

Admin

Registered
Имах някъде код за скриване на URL-то при посочване на линка.


link.jpg


Искам да пише нещо друго в лентата.
Никога не съм го ползвал и сега точно ми потрябва и не мога да го намеря. :eek:
 

Admin

Registered
Намерих го.

Код:
<a href="http://www.yourdomain.com" onmouseover="window.status='Link Description'; return true">Your Link</a>
:)
 

mute

Registered
kitchenbg каза:
я само да попитам този код
Код:
<script language=JavaScript>

</script>
, нали е пак същия ?
това е подобно и мисля че ще трябва да стане
горня код в хеад
и после
<a href=# onmouseover="status" >
може и да греша него знам тоя език :p
 

Slavei

Registered
jumperbg каза:
Хе туй супер як код, ама като гледам нещо дали баца :?

Намерих един стар сайт в който съм ползвал по-горния код. Изводите са следните:
Опера - не работи
ФФ - не показва линка, но не показва и зададеното съобщение
ИЕ - работи

пп
Е да ви видя дали ще си признаете, колко време Ви трябва за да се сетите как е направено:
http://kodd.hit.bg/
И моля, не казвайте паролата за да е по-интересно и за останалите... :lol:
 

Slavei

Registered
Player_pz каза:
няма парола

skate, Player_pz
Има парола.
Я не се излагайте и помислете какво е ХТМЛ? Ако си отговорите на въпроса ще разберете паролата. :)
(при вярна парола зарежда страница за грешка404)
 

mizarck

Registered
Хаха каквато и парола да напишеш се е вярна то линка ентер не е свързан с паролата а е линк към error.html
 

Slavei

Registered
mizarck каза:
Хаха каквато и парола да напишеш се е вярна то линка ентер не е свързан с паролата а е линк към error.html

Разбира се, че каквото и да напишеш (без вярната последователност) ентер ще води към еррор.хтмл
Айде помисли какво е ХТМЛ и след това ми кажи кой файл търси да зареди при вярна парола.
 

mizarck

Registered
Код:
<A HREF="error.html" TARGET=_self onMouseOver="window.status='Хайде де, какво се чудиш?!?! :Р'; return true;" onMouseOut="window.status='2002© Всички права запазени!'; return true;">Enter</A>

това е един най-обикновен линк
 

Горе