Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Emperator каза:Знам че има даже съм и виждал програма с която можеш да дръпнеш сорса на даден сайт (даже мисля че има и такъв сайт) ама нз как се казва някой можели да ми помогне![]()
Smirnoff каза:Emperator каза:Знам че има даже съм и виждал програма с която можеш да дръпнеш сорса на даден сайт (даже мисля че има и такъв сайт) ама нз как се казва някой можели да ми помогне![]()
Цъкни на сайта с дясното копче на мишката и дай View Source
anival каза:Препоръчвам ти teleport pro защото той дърпа всичко даже и css-a и става готино![]()
Emperator каза:Smirnoff каза:Emperator каза:Знам че има даже съм и виждал програма с която можеш да дръпнеш сорса на даден сайт (даже мисля че има и такъв сайт) ама нз как се казва някой можели да ми помогне![]()
Би ли дал няколко скрийна че нещо не рабрах .!? pls

Emperator каза:teleport pro с тази програма как се сваля в php формат ????
Няма тази способност но когато дръпнеш сайта примерно просто го правиш на php разширение и пак ще стане пробвал съм го много пъти надявам се да съм ти помогнал :lol:Emperator каза:teleport pro с тази програма как се сваля в php формат ????
Така като гледам маи маи много му разбираш... аanival каза:Много лесно се ползва пускаш програмката и отиваш отгоре на file > New project wizzard > Duplicate a website (второто) next даваш линк към сайта примерно http://www.data.bg/ >next > next> къде да го save и това е после цъкаш на отгоре има 1 стрелкичка синиа цъкаш нея и чакаш да свърши после то ти го тегли в директорий и сичко :wink:
Smirnoff каза:Emperator каза:Знам че има даже съм и виждал програма с която можеш да дръпнеш сорса на даден сайт (даже мисля че има и такъв сайт) ама нз как се казва някой можели да ми помогне![]()