Търся защитна програма

Ermac2

Registered
Здравейте!
Имам машина на която пускам сървър и лоши хора започват да ми изпращат голям брой пакети и от това машната се пренатоварва и забива. Може ли някой да ми препоръча програма за такъв тип атаки.
Благодаря предварително!

под пакети ping ли имаш предвид ?
Тегли си един добър Firewall . AVG имат безплатна версия можеш да пробваш дали работи

Сървър на CS ли пускаш ?

Ако сложиш firewall мисля, че няма да може да се влиза в сървъра.Ако пускаш сървър на cs сложи HLDSGUARD и няма да имаш проблем.

HLDSGuard предотвратява dos атаки, а avg e антивирусна и няма нищо общо с проблема ми. Имам firewall, но това не помага особено :eek:

http://www.mysql-apache-php.com/apf-firewall.htm
това има анти-дос :)
за уиндоус също ще потърся но не знам за подобно

Не ми трябва анти дос, нещо което да блоква всички портове и да отварям само, които аз искам.

Ermac2 каза:
HLDSGuard предотвратява dos атаки, а avg e антивирусна и няма нищо общо с проблема ми. Имам firewall, но това не помага особено :eek:
e5bd0e86ae758088.jpg

+ това от настройките можеш да разрешиш на коя програма да се свързва с интернет така че не мисля че ще е проблем ако имаш елементарни познания с Windows

С AVG съм от 3 години и доста добре знам firewalla. Може да се нарече базова защита, нищо повече. Платения вече е съвсем друго нещо.

P.S Придържам се към безплатния software.

За по-добри ефекти мисля че Zone Alarm ще ти свърши работа, но е платена. Можеш и да пробваш с Outpost Firewall.

Горе