Търся такива снимки

kWo_2

Registered
http://gepime.com/ На главната страница ако не сте логнати ще видите момичетата който се ротират (в момента са облечени в като за коледа ха)

Като цяло ме интересува от къде мога да намеря такива снимки, но не като тези коледните им в момента това облекло

И ми е чудно те от къде ги намерят все такива яки направо не знам :P
Дори и не могат да се свалят при тях :? защото ми се струва че плащат на модели
давам пример с мъж заради логото на сайта им където държи

e09ea21e1344aff2.jpg

Е разбира се, че си плащат и поръчват .. Ти ако слжиш моя снимка (сайта ти ще стани на първо място :D ) аз мога да те съде ако не имаш разрешението и там подобни..

Намираш си подходящ фотограф, модел който да се снима или поръчваш на фотографа той да си намери.
Правите си сесията - каквото искаш да държи и където искаш си слагаш реклами.
После те си взема парите за работата, фотографа и той, дава ти снимките и така ти имаш яки снимки с твоя сайт и това което ти трябва.
Всички доволни и ти доволен

В общи линий така става, а безплатно - ако намериш някоя комшийка ама с домашната сапунерка няма да изглежда така както с професионален.
:wink:

А ако исползвам някакви снимки от гоогле и с photoshop се направи да държи стикерче на сайта проблеми няма да има нали

А дали ще ти е приятно някой да ти потърси сметка ,че си го лепнал в сайта си за реклама ,без неговото съгласие ; )

Може, но гледай да са от узбекистанския гугъл, че да не ти се случи описаното по горе :D :D :D

Back
Горе