Търся хора за разработване на един сайт...

Dido_net

Registered
Здравейте, мисля че тук е най-добре да пусна тази тема :)

Търся хора за разработване на сайт за обяви на автомобили... нещо като mobile.bg
Сайта ще ползва php/mysql, ще има няколко езика... ще могат да се побликуват обяви, да се редактират/трият... ще има някакъв лимит на обяви за деня :)
Нещо такова ми се ще да направя, но сам не ми стигат познанията :)

Такъв сайт не се прави само с хост ( поне ако искаш да е добър ) трябват и сериозни инвестиции. Ще ти трябва и много добра функционалност, доста реклами, и подобни неща да го направиш популярен т.е ще ти трябва доста да работиш за да го направиш хубав сайт. Бих ти помогнал но нямам никакво време . Пожелавам ти успех :lol:

Инвестиции би трябвало да има от наще (i love my mom and dad so much... :lol: )
Знам че няма да стане бързо.. да, ще има реклами... първоначално може да сложа някоко реклами от exchange.bg докато стане известен.. по-нататък ще го натъпча с реклами от други сайтове, та да има нещо.. и така :)

Dido_net каза:
Здравейте, мисля че тук е най-добре да пусна тази тема :)

Търся хора за разработване на сайт за обяви на автомобили... нещо като mobile.bg
Сайта ще ползва php/mysql, ще има няколко езика... ще могат да се побликуват обяви, да се редактират/трият... ще има някакъв лимит на обяви за деня :)
Нещо такова ми се ще да направя, но сам не ми стигат познанията :)

ами аз съм навит. колкото мога ще помагам. ако искаш пиши ми в skype: shadow8060

не е лоша идея, но е много трудно за пробиване. Мобиле.бг са лапнали всички потребители и лошото при тях е че едновременно и в саита и в списанието или вестника има обяви. Голяма конкуренция са.

Back
Горе