Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Centrino каза:Търся хостче, което да разполага с ДБ около 1-2 ГБ-платен
iwanov каза:Centrino каза:Търся хостче, което да разполага с ДБ около 1-2 ГБ-платен
Пич какво ще правиш с 2 ГБ бази данни ако не е тайна ? :?
Centrino каза:Не за дисково пространство. Tрябва ми големината на ДБ-а да е неограниченa или ако е ограниченa да е около 1 ГБ
Centrino каза:По конкретно ето този хостинг план ? http://tophost.bg/hosting.php примерно на него мога ли да кача Дб голям 4 ГБ ? за да ми остане 1 ГБ свободен ?
p.s индивидуален
Toва означавали ,че няма лимит на големината на Базата данни ?Бази данни
MySQL бази данни без лимит
index каза:Гледам в сайта
Toва означавали ,че няма лимит на големината на Базата данни ?Бази данни
MySQL бази данни без лимит
:shock: :shock:Centrino каза:Не не бъркам понятията) нямам толкова голама база данни, но по мои изчисления ще е към 900MB-1000MB голяма затова питам дали този хостинг план който съм си избрал ще ми свърши работа
![]()
p.s Това 4 GB го дадох за пример![]()
админ ами ако почнеш да слагаш снимки филми и подобни в база данни 8) 4ГБ няма да му стигнеadmin каза:Добре де.
900-1000 mb база данни. :idea:
Е то цялата база данни на туриста няма 100 mb.
Как ще я докараш до 900?
Кажи най накрая какво точно ще правиш.
mute каза:админ ами ако почнеш да слагаш снимки филми и подобни в база данни 8) 4ГБ няма да му стигнеadmin каза:Добре де.
900-1000 mb база данни. :idea:
Е то цялата база данни на туриста няма 100 mb.
Как ще я докараш до 900?
Кажи най накрая какво точно ще правиш.![]()
Centrino каза:Ще ползвам базата данни да съхранявам в нея линкове за търсачка. Принципа на работа ще е подобен на дада2 а пък до момента имам над 250 мб текстови файлове с линкове и продължават да ръстът.