Търся човек да правим сайт за ....

Datee1

Registered
Първо да кажа ,че тази тема се отнася към хората ,които разбират поне малко от web design :) Еми идеята ми е да се съберем 2-3ма човека и да направим един добър сайт за готови templates :) Ще стана много добър ,знам от къде да зема доста :) Също така ще правим/едитваме и някои дизаини и ще ги продаваме за смс ,но това по-нататъка

Искам да видя дали има някои навит :)
Също така искам да чуя и мненията ви относно моята идея

Edit : Първо сайта се прави на скица (рисунка) ,докато всички го одобрят :)

Това за СМС-а ми хареса :) може да помогна с домейн или хостинг до края на месеца, защото неразбирам много от дизайн. Имам познания в html и мога да променям темплейти :) Предлагам сайта да е за темплейти за е107, Джумла, Fusion и други :P

Datee1 каза:
Първо да кажа ,че тази тема се отнася към хората ,които разбират поне малко от web design :) Еми идеята ми е да се съберем 2-3ма човека и да направим един добър сайт за готови templates :) Ще стана много добър ,знам от къде да зема доста :) Също така ще правим/едитваме и някои дизаини и ще ги продаваме за смс ,но това по-нататъка

Искам да видя дали има някои навит :)
Също така искам да чуя и мненията ви относно моята идея

ти с какво ще се занимаваш?

Имах същия сайт , първо беше с безплатни темплейти , след това го направих с смс , но не потръгна и в момента пак са безплатни така че незнам дали си заслужава да пробваш : )

1-во Сайта няма да е с готова система 2-ро Аз ще кажа какво ще правя ,чак когато се саберем хората ,решим какъв ще е сайт и от каквото разбирам най-много и е най-одобно на екипа го взимам аз :) (Разбирам малко от php,html,mysql ,колкото да се оправя )

Според мен идеята ти за сайта е добра но трябва да напълниш сайта с много темплейти а не като другите с по 10,15 темплейта.

Back
Горе