Търся човек за изработка на сайт

sanf

Registered
Уф,темата е малко просяшка ама кво да направя...
Търся човек за изработка на сайт.Проблема е че сайта трябва да се направи без пари.
Помагам на едни приятели,които държат хижа-нямат финансова възможност-тва е положението.Пари няма-действайте! Помагам им сека година с подготвянето на дърва за зимата,бояджийска работа,мъкнене на строителни материали и храна и прочие груби ремонтни дейности.За съжаление обаче уеб-дизайна ми идва нанагорно,а ми се ще да им помогна.
Сайта трябва да е нещо съвсем елементарно и просто.
Да има:
-една страница с контакти-телефон,мелефон.
-една страница-галерия в която да може администратора на сайта да качва някакви нови снимки.
И да кажем една страница с текст-описание на хижата(кога е построена,информация за нея-колко стаи и легла има и т.н.) и маршрута до нея.Текстовете аз ще ги напиша.
Ако евентуално има възможност и за някаква книга за гости ще е супер.Ако няма-няма проблем.
Нещата може да са на някаква готова система дето да не затрудни много правещия сайта и да му губи излишно време.Няма абсолютно никви претенции за красота и функционалност на сайта.
Ако се хвана аз да разуча нещо-ще го направя криво-ляво,но не виждам смисъл-ще си затрия сумати време да чета и преоткривам топлата вода и накрая ще излезне нещо много грозно.Така че предпочитам от мене да е само хостинга(така или иначе имам излишен) и да купя там домейн.
Ако някой има интерес да се включи в начинанието-моля да пише.
Умишлено не казвам името на хижата щото искам все пак сайта да е изненада за хижарите.

P.S.Викам да кажа 2-3приказки преди някой да се е усъмнил в безкористността на начинанието ми и да рече "тоя иска да му направим нещо без пари и да вземе 200-300лв. от собствениците".Няма безкористни хора на тоя свят-и във въпросния случай си гледам моя личен интерес.Хижата я стопанисват хората добре,но виждам че от бая години нещата са на кантар да седят или да зацепват.Мястото и е такова че не се изкарват хубави пари.Просто гледам да ги задържа още някоя година горе та да има аз самия къде да ходя.Да имам приятно и уютно място на което да си карам почивките и да си пия ракията с кеф.
Щот не знам ако се махнат какъв катил ще дойде.Нагледал съм се на откачени и пияни хижари,на мърсотия и разруха по хижи,в съседната хижа вече не стъпвам заради един кучкарин,заради чиито зверове няма припарване...
Пък ако покрай мене и някой друг я посети и си пие там ракията с кеф-още по-добре-ще излезе и че съм направил едно добро дело.

Back
Горе