Търся CMS или помощ за ...

Vodoprovod4ika

Registered
Търся CMS система със насоченост към gsm каталог за игри, клипчета, теми и да има система за новини.

P.S.
Търся CMS или помощ за създаване на всичко от 0-та.
Ползвам е107 и ми трябват:
Програмист - да го едитне
Дизаинер - да направи нов дизаин
Заплащане - кофти тема защото няма да има такова докато сайта непотръгне... Ако има някои които иска да помогне нека ми пише на mitko88@abv.bg

Обясни малко по - подробно! Така значи за клипчета и игри ... Какво трябва да има админ панел за добавяне на игри и клипчета ? И да могат да се свалят ? Разясни !

Ами има доста системи: mkportal , Joomla, PHP-Nuke, Xoops и др. Избери си и работи върху нея. А колкото до E107 има доста теми дори може да има готови за GSM сайт. Ще потърся!

morkov4o каза:
Обясни малко по - подробно! Така значи за клипчета и игри ... Какво трябва да има админ панел за добавяне на игри и клипчета ? И да могат да се свалят ? Разясни !
Да има:
Каталог които да има търсене + картинка и име на файла може и брояч колко пъти е свален даден файл. Общо зето ми трябва максимално опростен сайт с добър дизайн.
В админ панела ми трабват:
Създаване на категориите и да мога да качва файловете.

crazy_dog каза:
Ами има доста системи: mkportal , Joomla, PHP-Nuke, Xoops и др. Избери си и работи върху нея. А колкото до E107 има доста теми дори може да има готови за GSM сайт. Ще потърся!

Ами както споменах ползвам е107 но нему разбирам много и ми трабват помощници :)

С CMSи не се занимавам много много но мисля,че тва което ми обесняваш(поне за админ панела) не е особено трудно.

Harry_Potter_ каза:
С CMSи не се занимавам много много но мисля,че тва което ми обесняваш(поне за админ панела) не е особено трудно.

имаш ЛС :D

Back
Горе