E exLc Registered 20 Ноември 2007 #1 Здравеите ! Имам нужда от PHP i MySQL програмист , защото права нов саит , но проблемът , е че не разбирам нито PHP нито MySQL , а само дезаина съм направил с фитошоп. Ако някои има интерес или иска да виде дезаина да пипе на ЛС.
Здравеите ! Имам нужда от PHP i MySQL програмист , защото права нов саит , но проблемът , е че не разбирам нито PHP нито MySQL , а само дезаина съм направил с фитошоп. Ако някои има интерес или иска да виде дезаина да пипе на ЛС.
R renegat96 Registered 20 Ноември 2007 #2 защо на лс ??? за какво ще е сайта ? колко работа ще има ? некво заплаащане ? като пускате такива обяви моля поне казвайте такива важни въпроси всеки човек се пита това според мен....
защо на лс ??? за какво ще е сайта ? колко работа ще има ? некво заплаащане ? като пускате такива обяви моля поне казвайте такива важни въпроси всеки човек се пита това според мен....
I index Super Moderator 21 Ноември 2007 #4 Наистина няма да е лошо да дадеш повечко информация.Така ще си спешстиш писането на всеки желаещ да ти помогне с обяснение какво искаш.
Наистина няма да е лошо да дадеш повечко информация.Така ще си спешстиш писането на всеки желаещ да ти помогне с обяснение какво искаш.