W WildBeast Registered 26 Юли 2009 #1 Здравейте. Тъй като имам 2 сесии - 1 за логин в сайта и 1 за логин в админ панела, въпроса ми е как да спра само 1 от тях след като вляза в logout.php? Сесиите са: $_SESSION['login'] - админ панел $_SESSION['user'] - за сайта +1
Здравейте. Тъй като имам 2 сесии - 1 за логин в сайта и 1 за логин в админ панела, въпроса ми е как да спра само 1 от тях след като вляза в logout.php? Сесиите са: $_SESSION['login'] - админ панел $_SESSION['user'] - за сайта +1
P purko Registered 26 Юли 2009 #3 unset($_SESSION['login']); unset($_SESSION['user']); Така се унищожават по отделно, а така всички сесии: session_destroy(); :wink:
unset($_SESSION['login']); unset($_SESSION['user']); Така се унищожават по отделно, а така всички сесии: session_destroy(); :wink:
W WildBeast Registered 26 Юли 2009 #4 purko, същалявам, но human те изпревари и затова на него давам точката, също така мерси за разяснението .
purko, същалявам, но human те изпревари и затова на него давам точката, също така мерси за разяснението .