Уроци CSS HTML PHP PHTOSHOP и всички за каквото се сетите

lozev

Registered
На 4 часа е форума . За уроци в процен на развиване и само вие може да помогнете . Регистрирайте се и пишете уроци . 1-вия написал 200 урока печели един IPOD гарантирана награда от BTK за тебе е
http://lessons.host-bg.info

lozev каза:
На 4 часа е форума . За уроци в процен на развиване и само вие може да помогнете . Регистрирайте се и пишете уроци . 1-вия написал 200 урока печели един IPOD гарантирана награда от BTK за тебе е
1. Престанете да копирате от други сайтове!!! (пример: http://lessons.host-bg.info/viewtopic.php?t=11)
2. Щом сте на поддомейн не вярвам, че мога да спечеля IPOD ;) Може би искаш да кажеш КАРТИНКА НА IPOD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А за колко време трябва да се напишат теч 200 урока? може ли за 5-10 минути? ако може ей са ще ги напиша :-)

lozev каза:

тва с I-POD-a малко флашименто ми звучи...

Принце мисля довечера да напиша към 200-300 урока за 5-10 мин и да видя дали е фалшиво или не

мале недейте му вярвайте, че от бтк ще ти дадат награда ipod - какво съвпадение преди месец ми звани няква жена и крещи на телефона (сякаш те по радостна от мене) Вие печелите 500 лв и чисто нов телевизУр с плосък екран на sansumg от седмичната томбола на бтк. за да разберете кйак да си получите наградата моля обадете се на и дава някакъв вивателски номер (странно, защото щом е от бтк би трябвало да имат цпециален номер за томболата) и вечерта казвам на наще и те се обаждат да видят к-ва е раотата то се обажда същата жена и питат как да си вземем наградата и тя казва: вземете три глобулски ваучера от по 25 лв изтриите покритието и се обадфете отново да ми дадете кодовете - тогава ще си получите наградата (то от тука ставя ясно, че е измама и като ги отрежеш да им кажеш): ми аз не съм на глобул що пък на вас да дам кодовете и тогава тя каза ами тогава на вивател и като кажеш я си гледай раотата и затвориш си мислиш, че ще се откажат. На следващия ден рано сутринта към 9 часа ме събужда телефон ставам и абслолютно същите реплики ми казва и аз я изрязах казах и Абе вие сте големи баламурници и затворих. Минута по късно пак ми звани и аз изкрещях Я нИдеЙ званя и повече не звънна. Абе от тука си направете извода.

Foxy каза:
мале недейте му вярвайте, че от бтк ще ти дадат награда ipod - какво съвпадение преди месец ми звани няква жена и крещи на телефона (сякаш те по радостна от мене) Вие печелите 500 лв и чисто нов телевизУр с плосък екран на sansumg от седмичната томбола на бтк. за да разберете кйак да си получите наградата моля обадете се на и дава някакъв вивателски номер (странно, защото щом е от бтк би трябвало да имат цпециален номер за томболата) и вечерта казвам на наще и те се обаждат да видят к-ва е раотата то се обажда същата жена и питат как да си вземем наградата и тя казва: вземете три глобулски ваучера от по 25 лв изтриите покритието и се обадфете отново да ми дадете кодовете - тогава ще си получите наградата (то от тука ставя ясно, че е измама и като ги отрежеш да им кажеш): ми аз не съм на глобул що пък на вас да дам кодовете и тогава тя каза ами тогава на вивател и като кажеш я си гледай раотата и затвориш си мислиш, че ще се откажат. На следващия ден рано сутринта към 9 часа ме събужда телефон ставам и абслолютно същите реплики ми казва и аз я изрязах казах и Абе вие сте големи баламурници и затворих. Минута по късно пак ми звани и аз изкрещях Я нИдеЙ званя и повече не звънна. Абе от тука си направете извода.

Е ако беше си купил 3те валчера и им беше изпратил кодовете щях да се спукам от смях. Лошото обаче е че има глупави хора които ще им се вържат ;) Колкото до тоя Ай под как така нямаш поне един рекламен банер в форума ти на БТК нали ти е спонсор. Моляте неме карай да се смея

Има хора дето си мислят, че всичко им е позволено... например като BlAcK_BuLlShIt преписва уроци без да го интересува нищо.
Дори бан му е малко на тоя преписвач.

Пък и форума не става за нищо (най-обикновен форум).
100% че това с IPOD-а е лъжа.
С две думи, без коментар.

С две думи нямам думи. Немога да ги разбера тези хора как така лъжат без да йм тежи на съвестта. :x

StormBreaker каза:
С две думи нямам думи. Немога да ги разбера тези хора как така лъжат без да йм тежи на съвестта. :x
Ем...
Поне да копирваха от чужди сайтове дане са български. ;)
Толкоз ги марзи ама нема как..

До админа на форума -
Какво искаш да си мислят хората при положение че е free hosting + subdomаin(даже не е домейн) + phpbb който дори не е й моднат :lol:
Едва ли е вярно това с наградата

dashe каза:
StormBreaker каза:
Ем...
Поне да копирваха от чужди сайтове дане са български. ;)
Толкоз ги марзи ама нема как..
Абсолютно съм съгласен с тези два коментара.
Направи едно видео с иподите и го дай да го видиме.
Съгласен съм и с jooorooo, защото можеш да постнеш над 300 урока за час - основи на html, как да сложим картинка... с две думи по един ipod на ден, невярвам бтк да купуват хиляди ipodi за някакъв форум.

Back
Горе