rUMENcho Registered 5 Декември 2007 #1 Може ли да се направи във Форумът да се пише без да е необходимо да се регистрират потребителите? Както е за "преглеждането" на теми ... направено да може да се гледа от Анонимни. Айде някой ако знае да пише ... плс, че ми е важно Благодаря
Може ли да се направи във Форумът да се пише без да е необходимо да се регистрират потребителите? Както е за "преглеждането" на теми ... направено да може да се гледа от Анонимни. Айде някой ако знае да пише ... плс, че ми е важно Благодаря
C crazy_pi4 Registered 5 Декември 2007 #2 1. Влизаш в админ панела 2. Форуми 3. В форума могат да пишат....
rUMENcho Registered 5 Декември 2007 #3 Това го знам ... но там има само три възможности: Потребител Администратор Супер Администратор ... няма за Анонимни.
Това го знам ... но там има само три възможности: Потребител Администратор Супер Администратор ... няма за Анонимни.
rUMENcho Registered 12 Декември 2007 #6 Значи не може да се направи ... във Форума да могат да пишат и гости .. така ли?