Форум на поддомейн

aquafresh

Registered
Ако форума се направи на поддомейн примерно forum.site.bg
И ако се качи шел през форума ще може ли да се върне в site.bg и да стигне до файловете на сайта ?
Те по принцип нали се създава една папка и във нея всичко се качва.. Като се цъкне назад ама деа знам
 
ако е на forum.site.bg май не може защото нали знаеш фрее хостизните всичко щеше да е на баркач но ако е site.bg/forum е опасно в firex имаше един дето гледаше един урок за хак на сайт за картинки 4images и той беше на под домейн не можа да го добара главния сайт и аз пробвах не може но ако се захване някой който го умеее това ще ти хакне сайта и без да има форум
 
Ще може да достигне до всичките ти файлове независимо в коя директория са и на кой адрес са. Достатъчно е да са качени на същият хостинг със същият акаунт. :wink:
 
Ъъ ок.. За да не пускам нова тема ще пиша тука.
Значи в една форма за ъплоуд на файлове се сложи екстра да преименува файловете. То ще има някаква защита да може да се качват само .rar файлове и картинки ,но все пак ако някой успее да качи шел името му нали като се преименува няма как да разбере как му се казва файла и няма да може да го отвори?
 
Много му го мислите за този шел... Пак ти казвам, пишеш си читаво кода според това, само което ти трябва и нищо няма да ти направят на сайта. Ти като го набухаш с безброй не нужни защити и всичко става на нищо. Като ти се смесят някои функции, които правят обратен ефект и ще питаш пак защо са ти хакнали сайта.
 

Горе