M Marik Registered 23 Октомври 2006 #1 Искам да попитам как се правеше примерно в форума ми постояно да се сменя логото ей така да речем при всяко цъкване нали да се сменя RANDOM LOGO с една дума ? :roll:
Искам да попитам как се правеше примерно в форума ми постояно да се сменя логото ей така да речем при всяко цъкване нали да се сменя RANDOM LOGO с една дума ? :roll:
E E398 Registered 23 Октомври 2006 #2 Ми има няколко начина едното е с js: Тук можеш да намериш урока А другия начин е със система за банер ротация, ама там вече е по-сложно ...
Ми има няколко начина едното е с js: Тук можеш да намериш урока А другия начин е със система за банер ротация, ама там вече е по-сложно ...
M Marik Registered 23 Октомври 2006 #3 ^METALLICA^ каза: Ми има няколко начина едното е с js: Тук можеш да намериш урока А другия начин е със система за банер ротация, ама там вече е по-сложно ... Увеличете... мерси 8)
^METALLICA^ каза: Ми има няколко начина едното е с js: Тук можеш да намериш урока А другия начин е със система за банер ротация, ама там вече е по-сложно ... Увеличете... мерси 8)