Форум

fcinter

Registered
http://port69.org/home/forum/forum/index.php

pls Кажете добре ли съм направил стила от урока за стилове,или е мн зле :)
 

fcinter

Registered
Ако може да ми помогнете за форума - когато напиша по голямо мнение се скапва всичко
Мисля че е
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=646 ,
ама нещо не става. :cry:
 

Admin

Registered
По мое мнение си се справил добре.
Дори това,ч е си успял да си направиш свой темплейт не е малко.

Има някой стилове и цветове които трябва да се оправят.

Точно това е мода който ти трябва и без него няма да минеш.
Някаква грешка си допуснал но не знам каква.
Може да не си задал правилно пътя до JS файла.

Няма друга причина да не става.
 

mitko876

Registered
а админ тоя мод тоес самото display:none мога ли да го прилагам и другаде и да прави същата работа.
 

fcinter

Registered
Ся си проверих кодовете и са правилни,само в page_tail дане съм объркал нещо
ето го кода

Код:
<?php
/***************************************************************************
 *                              page_tail.php
 *                            -------------------
 *   begin                : Saturday, Feb 13, 2001
 *   copyright            : (C) 2001 The phpBB Group
 *   email                : support@phpbb.com
 *
 *   $Id: page_tail.php,v 1.27.2.4 2005/09/14 18:14:30 acydburn Exp $
 *
 *
 ***************************************************************************/

/***************************************************************************
 *
 *   This program is free software; you can redistribute it and/or modify
 *   it under the terms of the GNU General Public License as published by
 *   the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
 *   (at your option) any later version.
 *
 ***************************************************************************/

if ( !defined('IN_PHPBB') )
{
	die('Hacking attempt');
}

global $do_gzip_compress;

//
// Show the overall footer.
//
$admin_link = ( $userdata['user_level'] == ADMIN ) ? '<a href="admin/index.' . $phpEx . '?sid=' . $userdata['session_id'] . '">' . $lang['Admin_panel'] . '</a><br /><br />' : '';
$mw3_main = '<script type="text/javascript" src="' . $phpbb_root_path . 'templates/mw3.js"></script>';
$mw3_topr = '<script type="text/javascript"> window.topr = true; </script>';
if ( empty($gen_simple_header) )
{
$admin_link .= $mw3_main;
}
else
{
$board_config['version'] .= $mw3_topr . $mw3_main;
} 

$template->set_filenames(array(
	'overall_footer' => ( empty($gen_simple_header) ) ? 'overall_footer.tpl' : 'simple_footer.tpl')
);

$template->assign_vars(array(
	'TRANSLATION_INFO' => (isset($lang['TRANSLATION_INFO'])) ? $lang['TRANSLATION_INFO'] : ((isset($lang['TRANSLATION'])) ? $lang['TRANSLATION'] : ''),
	'ADMIN_LINK' => $admin_link)
);

$template->pparse('overall_footer');

//
// Close our DB connection.
//
$db->sql_close();

//
// Compress buffered output if required and send to browser
//
if ( $do_gzip_compress )
{
	//
	// Borrowed from php.net!
	//
	$gzip_contents = ob_get_contents();
	ob_end_clean();

	$gzip_size = strlen($gzip_contents);
	$gzip_crc = crc32($gzip_contents);

	$gzip_contents = gzcompress($gzip_contents, 9);
	$gzip_contents = substr($gzip_contents, 0, strlen($gzip_contents) - 4);

	echo "\x1f\x8b\x08\x00\x00\x00\x00\x00";
	echo $gzip_contents;
	echo pack('V', $gzip_crc);
	echo pack('V', $gzip_size);
}

exit;

?>
 

Admin

Registered
mitko876 каза:
а админ тоя мод тоес самото display:none мога ли да го прилагам и другаде и да прави същата работа.

Аз този код го ползвам в уроците за да не се разтяга .
Пак върши същата работа.
 

adrian

Registered
Няма защо. А иначе мнението ми, че добре си го направил, само сивите картинки ги направи със същия цвят какъвто е форума ;)
 

fcinter

Registered
adrian каза:
Няма защо. А иначе мнението ми, че добре си го направил, само сивите картинки ги направи със същия цвят какъвто е форума ;)
сивите картинки - тези дето са категориите ли?

мхъм излезе нова грешка
ето скреен - http://port69.org/home/forum/upload/screenhunter_05feb.1621.20.gif[/img]
 

fcinter

Registered
горното се оправи ама урока за разтягането не става
трябва ли нещо да настройвам самия js ?
 

Горе