P PoDMaTRiX Registered 27 Януари 2007 #1 Тук мисля да пусна наколко мои фотоманипулации и исакм ад ги покритикувате :twisted: Това е първият ми опит за така нареченото "ОБЕЗОБРАЗЯВАНЕ":
Тук мисля да пусна наколко мои фотоманипулации и исакм ад ги покритикувате :twisted: Това е първият ми опит за така нареченото "ОБЕЗОБРАЗЯВАНЕ":
J jooorooo Registered 27 Януари 2007 #2 веднага казвам, че 1-вата ми прилича на тая дет се сменяше в други личности от xmen, 3-тата на тая с гръмотевиците, а 2-рата.. ми направо се влюбих.. много ми допадна
веднага казвам, че 1-вата ми прилича на тая дет се сменяше в други личности от xmen, 3-тата на тая с гръмотевиците, а 2-рата.. ми направо се влюбих.. много ми допадна
P Player_pz Registered 27 Януари 2007 #5 И мен ме кефи втората , трябва да си я сложа за подпис :lol:
S SandPrince Registered 27 Януари 2007 #6 ето и аз как се обезобразих. не е кой знае какво ама ми е за първи път
M mitko876 Registered 27 Януари 2007 #7 ахххххх втората е ужасна направо ми се доповръща много е брутално
S SandPrince Registered 27 Януари 2007 #8 това имитира изгаряния , побой, малтретиране, разлагаща се кожа и рани със резки :lol: :lol: :lol:
P PoDMaTRiX Registered 27 Януари 2007 #9 Ами то е добре, но явно самата снимка е лошо акчество или текстурата е с такова. Напарпви я да се слива повече с кожата
Ами то е добре, но явно самата снимка е лошо акчество или текстурата е с такова. Напарпви я да се слива повече с кожата
P PoDMaTRiX Registered 27 Януари 2007 #12 Е се пак ми беше първата такава история на фотошоп(таман се бя зарибил по него). :twisted:
M mizarck Registered 27 Януари 2007 #13 Супер са всичките особенно тази е супер пп как направи очите такиви
P PoDMaTRiX Registered 28 Януари 2007 #17 Ето още едничко пак е старо ама отдавна не съм парвил аткива нещица