Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
опраделено нямаш такъв сървар като vbox или youtube , няма какво повече да говорим ...antique каза:Имам добра машина за хостване на голям сайт примерно направя нещо като vbox7 със сички клипоче да си се качват на сървъра. сичко ще е ок но как ще ореждам авторските права такаче дане ме искарат от нас по бели гащи.
RiddleR каза:опраделено нямаш такъв сървар като vbox или youtube , няма какво повече да говорим ...antique каза:Имам добра машина за хостване на голям сайт примерно направя нещо като vbox7 със сички клипоче да си се качват на сървъра. сичко ще е ок но как ще ореждам авторските права такаче дане ме искарат от нас по бели гащи.
0u7 каза:Ти сървара майната му ами нета ти ? Тес от нетати ще имат да ти бочат че има зимаш 99% от трафика..
admin каза:Това, че той няма да има известен сайт за Видео е ясно.
Нито може да го поддържа, нито има хардуер, нито знае как да го хоства.
Въпроса му е за авторските права.
Аз не виждам проблем с авторските права, защото ти не мжое дда ги уредиш.
По скоро гледай да не качат клип който да унижава даден човек който пък да те съди директно теб.
Пускаш сайта и не се притесняваш.
Тези клипове са с толкова лошо качество на картина и звук, че не може да нарушиш авторските права.
никой няма да седи в сайта ти да прослушва клипа или песента.
Пусни го този сайт з да видиш, че има интерес към него и че се справяш с хостинга му.
После ще мислиш за правата.
Това е все едно аз да мисля, какво ще правя ако срещна на луната извънземни.
Имам някаква ракетка (не съм я тествал). 20 л. бензин, и голямо желание.
Компютърът ти няма да издържи на 1000 потребители, нета ти ще го спрат веднага а и въобще не вярвам да стане.
Но пък ако стане тогава може да помислиш за права.
Никой няма да идва у вас да те притеснява.
Това е сигурно.
Ти не пускаш тракер.