Хедър

Foxy

Registered
здравейте трябва ми хедър на империя - много хора насъбрани в дълечината да се вижда замъче цветове сиво да преминава към синъо
размери: 800px X 100px
давъм точка
Едит:
забравих ако може да сложите анимиран текст да излиза от някоя страна на хедъра яко да пише: Направи си империя, победи и наградата грабни! текста да не е много бърз все пак да може да се чете
май попрекалих но :oops:

На 100 много малко то замъка няма да се вижда.
И от къде на къде да се прелива? Много хора, какви?

bubust каза:
На 100 много малко то замъка няма да се вижда.
И от къде на къде да се прелива? Много хора, какви?
хора - войници
да не са сто да са толкова за да се вижда замъка
преливка по средата

Тфа за наградата звучи глупаво..."Направи своя империя,и нека всички коленичат пред нея" по ми харесва.

100 височина на картинката е много малко. Почти непосилно да стане нещо хубаво. За циклил съм на това http://web-tourist.net/project/bubust/header.gif но не ми харесва. А и не ми идва идея какво да има по средата, където седи много празно в момента. Да имах таблет щеше да е много добре, ама нямам... :?
2.gif

Това добре ли седи? Ще се опитам малко синичко да му добавя и надписите.

BaHKaTa каза:
Тфа за наградата звучи глупаво..."Направи своя империя,и нека всички коленичат пред нея" по ми харесва.
да наистина така е по яко
вторият е мн як

Я ми даи адреса на саита за които го правя това. И ако можеш да ми намериш снимка на воиниците която да използвам мн ще ми помогнеш ,аз неможах да намеря :)

lubo91 каза:
Я ми даи адреса на саита за които го правя това. И ако можеш да ми намериш снимка на воиниците която да използвам мн ще ми помогнеш ,аз неможах да намеря :)
още няма адрес немога да покажа :(

Back
Горе