Хостинг - Нает сървър - Сериозна компания !

Статус
Not open for further replies.

Moreny

Registered
Здравейте,
Разгледах повечето от темите за хостинг във форума. Реших да пусна още една защото в повечето става дума само за споделен хостинг за потребители който хостват (личен/фирмен сайт, блог и т.н).
Значи моя проблем е следния - разработваме сайт които при 100-тина активни потребителя товари доста от процесорното време и рам. За съжаление старта ни няма да е силен затова мислим да тръгнем от споделен хостинг, но да можем да растем постепенно - VPS > Нает сървър. В момента сме към icn.bg, но за съжаление редовно рано сутрин сайта е oфлайн и не знам дали можем да разчитаме на icn за сериозен сайт (нает сървър). Мисля да мигрирам сайта към superhosting на хостинг и след няколко месеца да минем на VPS или направо нает. Затова първо реших да чуя вашето мнение по въпроса. Трябва ни сериозна компания на която може да се разчита и услугите да са на ниво да не се налага местене на сайта.

Благодаря !

datamatrix каза:
SUPERHOSTING.BG
Туриста е на VPS или нает там и надявам се си забелязал, че е бетон стабилен.
подкрепям..
Бетона е слабо казано :) това е 10пъти бетон+гипс :mrgreen:
суперско

Ами, superhosting.bg е една от най-елитните хостинг в Б-я по мое мнение. Можеш да разчиташ на тях :)

superhosting, както можеш сам да се убедиш са добри, но има и други сериозни фирми като host.bg и tophost.bg ...разбира се ако нямат значение парите. :)

Moreny каза:
Има ли други хора в този форум дето да изкажат мнение по въпроса ?

Не разбрах дали 100 на ден или 100 online. Има разлика.
100 online е проблем за споделения хостинг.

Как така при 100 потребители на ден сайта товари много?
Това не е нормално.
Един сайт може да издържи на споделен хостинг със стотици потребители
(дори хиляди).

Какво се случва там и защо кода товари толкова?
Туриста можеше да работи на споделен хостинг до 2000 уникални (на ден) и 40000-50000 референции .
Това не е малко.

Каква система ползвате ? Готова ли е?

Каквато и да е тази система пак трудно 100 потребителя ще я натоварят.

Moreny каза:
Здравейте,
Разгледах повечето от темите за хостинг във форума. Реших да пусна още една защото в повечето става дума само за споделен хостинг за потребители който хостват (личен/фирмен сайт, блог и т.н).
Значи моя проблем е следния - разработваме сайт които при 100-тина активни потребителя товари доста от процесорното време и рам. За съжаление старта ни няма да е силен затова мислим да тръгнем от споделен хостинг, но да можем да растем постепенно - VPS > Нает сървър. В момента сме към icn.bg, но за съжаление редовно рано сутрин сайта е oфлайн и не знам дали можем да разчитаме на icn за сериозен сайт (нает сървър). Мисля да мигрирам сайта към superhosting на хостинг и след няколко месеца да минем на VPS или направо нает. Затова първо реших да чуя вашето мнение по въпроса. Трябва ни сериозна компания на която може да се разчита и услугите да са на ниво да не се налага местене на сайта.

Благодаря !

Здравей
Подкрепям Админа в избора му на Суперхостинг.

Icn.bg ако се разровиш във форумите, дори и в този ще видиш страшно много оплаквания, за чести прекъсвания на свръзаността им. От друга страна е евтино при тях и много хора им ползват хостинг услугата. Пък кой квото ползва това и хвали ;) Така, че има и доста хвалби, че са номер едно. Но вие така или наче сте се убедили, че не са :)

Между другото какви услуги ще правите, та сто човека ще хабят такива ресурси?

Хора, човека е казал 100-на активни потребители. Ясно се е изразил, че не става въпрос за посетители, а за хора, които са онлайн.

Предлагам ти преди да си дадеш парите в суперхостинг да погледнеш тук jump.bg
(повярвай ми ще останеш доволен) 8)

Съвета ми към теб е с един имейл да им напишеш да ти преместят сайта на друг сървър.Определено имат скапани машини, които не работят както трябва. И ако се убедиш сам, че има проблем тогава предприеми необходимите действия. Но да местиш туко така хост само защото някой казва, че не е добър, това не е сладолед следващия път да го купиш от другия ъгъл. И двете компании полагат достатъчно усилия такива като нас да сме малко повече поглезени. В крайна сметка за 10-ина лв на месец става въпрос. Успех!

И аз препоръчвам jump.bg :).Нови са и са много сериозни.Надеждност 100% и невероятна подръжка.Няма да съжаляваш :)
Успех с избора!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе