Кажете ми сайт за хостване, подходящ за тракери но да сте го пробвали и да става
I ilia_92 Registered 15 Декември 2006 #1 Кажете ми сайт за хостване, подходящ за тракери но да сте го пробвали и да става
A Admin Registered 15 Декември 2006 #2 ilia_92 каза: Кажете ми сайт за хостване, подходящ за тракери но да сте го пробвали и да става Увеличете... За развит тракер няма подходящ хостинг. Има подходящ сървър. За тракер с ниска посещаемост няма какво да избираш толкова. Навсякъде ще си работи.
ilia_92 каза: Кажете ми сайт за хостване, подходящ за тракери но да сте го пробвали и да става Увеличете... За развит тракер няма подходящ хостинг. Има подходящ сървър. За тракер с ниска посещаемост няма какво да избираш толкова. Навсякъде ще си работи.
I iwanov Registered 16 Декември 2006 #3 оффф илия тая тема я пускаш за втори път.Хората ти бяха дали линкове да си беше избрал два три линка.Ако не са ти харесали ползвай си XAMPP.
оффф илия тая тема я пускаш за втори път.Хората ти бяха дали линкове да си беше избрал два три линка.Ако не са ти харесали ползвай си XAMPP.
S SharkpenT Registered 16 Декември 2006 #7 Pr0oF каза: Пусни си го локално (от твоя компютър) Увеличете... Да или си можеш да си купиш хост Погледни тук.
Pr0oF каза: Пусни си го локално (от твоя компютър) Увеличете... Да или си можеш да си купиш хост Погледни тук.
I ilia_92 Registered 16 Декември 2006 #8 По възможност безплатен и да не ми стои постоянно вклиючен компа