Хубав ли е банера?

OnyX

Registered
Става дума за този банер
resnisaweaoa.gif
. Ако не ви хареса нещо кажете ще го поправя банера е за този сайт http://www.angels-of-anarchy.hit.bg/ в момента сайта се разработва моля да ме извините.
Моля което не ви хареса кажете или дайте предложение :?: .

Банера става но ПОДЯВОЛИТЕ за какво всеки слага музика на сайта си :shock: Това ме побърква, особено ако съм си надул колонките и искам тишина.

Rado каза:
Банера става но ПОДЯВОЛИТЕ за какво всеки слага музика на сайта си :shock: Това ме побърква, особено ако съм си надул колонките и искам тишина.
Ами то може да си я спреш но аз ще я махам просто незнам какво да сложа там :).

един съвет и от мен. Направи сайта да се вижда нормално на резолюция 1024 на 768,получава ми се един гаден скрол и трябва малко да скролна.Другото неще е ,че сайта е малко тежичак , а не знам по нататък какво ще стане-махни ги тея bitmap(*.bmp) изображения, мен също ме дразни музиката или поне я направи да не се включва като се зареди страницата , ами когато си я пуснеш. Другото , което е дразнещо е тоя фон дето са ada vs gs като задържиш курсора се появява една опция да свалиш картинката.(това е в IE6) направи го gif,ако е възможно.А игорния фон е такъв.Иначе сайтчето е готино.

Back
Горе