J jedyknight Registered 2 Февруари 2007 #1 Здравейте! Може ли да ми кажете как да направя линията под подчертан текст да стане червена примерно?
Здравейте! Може ли да ми кажете как да направя линията под подчертан текст да стане червена примерно?
P Pr0oF Registered 2 Февруари 2007 #2 Код: a:hover { color:red; text-decoration:underline; } Така линковете ще са ти червени, и линията също. ps: това е при ховър, а ако искаш да е при първоначалния вид махни :hover --
Код: a:hover { color:red; text-decoration:underline; } Така линковете ще са ти червени, и линията също. ps: това е при ховър, а ако искаш да е при първоначалния вид махни :hover --
E emicha123 Registered 3 Февруари 2007 #3 CSS: Код: span.text { border-bottom: 1px solid red; } HTML: Код: <span class="text">xaxaxaxa</span>
J jedyknight Registered 4 Февруари 2007 #4 Blagodarq P.S. Ako moje nqkoi da mi kaje kak da napravq pauza mejdu kartinata i border-a i kak da napravq border-a cveten?
Blagodarq P.S. Ako moje nqkoi da mi kaje kak da napravq pauza mejdu kartinata i border-a i kak da napravq border-a cveten?