Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
току що направих и в моя форум такива рангове бях ги тествал преди да видя кво е ама ... бях се зарекъл , че няма да си ги направя в мой форум ама ги направих и си рботят без грешкаNoDoUbT каза:незнам защо но колкото и да заменям кодовете цвета на ранговете не се променя а си остава син :idea: някой знае ли защо така се получава :shock:
дай ми линк към форума да ти кажа къв е проблема :wink:NoDoUbT каза:e ok ама при мене самите абонати които са онлайн са оцветени в посочения цвят но самите рангове не са..и така не мога да разбера кой какъв ранг е :roll:
влез в templates/твоя темплейт/index_body.tpl и там дето си ги писал от там им настрой цветовете копираш от файла дет си ги настройл копваш цветовете и оцветяваш всеки текст демек името на ранга с такъв цвят къвто е ! :?: това е проблемаNoDoUbT каза:http://ionito.freehostia.com/forum/index.php eто :wink: e,разбра ли нещо :?
еми незнамNoDoUbT каза:aaaa мерси,а с малки защо не става :idea:
добре де дай кода да видиш кво слагаш ... :?:NoDoUbT каза:е аз го направих цветовете да са с главни букви но пак не стана![]()