Цена за сайт

GaTio2

Registered
Здравейте помогнете ми колко пари може да взема за това http://88.87.18.20/TONER-BG 1вата ми по-така поръчка ако може да ми дадете ориентировачно

Аз бих дал честно казано 5 лв за сайта.
А и то честно казано какво толкова има в него ? Едно меню което не си го писал ти. ( страничното ) и една хоризонтална линия с 2 линка и един принтер над нея ...
Може би ако направиш нещо за добавяне на артикули и т.н. да е по-добре ама html + копиран js ...

GaTio2 каза:
има си админ панел май сбърках като ви питам ...

всъщност извинявай... и аз се обърках .. като се замисля ... 4 лева са предостатъчни

GaTio2 каза:
има си админ панел май сбърках като ви питам ...
Ами дай линк към него и ако има име и парола дай и тях поне да го видим ...
Ако искаш повече пари тогава питай някой който вика на компютъра " Диииииииииииии " за да го включи ...

Извинявам се на автора, но това е смешно! Този сайт няма нищо освен една контактна форма и едно меню. Разбирам, че вече всеки гледа да прави пари но като правиш нещо прави го качествено. Нали се сещаш, че ако си хванал някои балък да го излъжеш с "това", тои рано или късно ще се усети, че яко си го метнал. Тои като каже на още 5-6 човека и никои няма да те потърси повече да му направиш страница.
Вземи поработи малко върху страничката, оправи дизайна и тогава тръгвай да продаваш!

Back
Горе