Цензуриране на думи

pitman

Registered
В phpBB 2.0.22 форум съм въвел за цензуриране няколко думи с маска *, но филтрите изобщо не ги хващат. Имате ли някаква идея къде може да е проблема :cry:
Сега си направих експеримент. Не хващат само думите написани на кирилица. С латиницата всичко си е наред :oops:

Никой ли го няма този проблем? Писах и в официалния форум на phpBB, където още един юзър преди мен го има същия, но и там няма никакво развитие :cry:

ри мене абсолютно всичко е добре :?:
17223114ah3.gif

дръпнете си бг езика от тук
и пробвайте дали ще стане няма основание да не бачка щом при мене работи и при вас трябва да е така освен ако не сте барали някъде из файловете

Пак не става. Освен модове друго не съм слагал. Всички модове ми работят коректно
П.С. Пак разгледах официалния форум на phpBB. Пише, че решението е това:
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?p=1646181&highlight=censor%2A+cyril%2A#1646181
т.е.:
Well, it is NOT an encoding problem. My board is cyrillic too and the encoding is win-1251. After applying this
Код:
setlocale(LC_CTYPE, "bg_BG.CP1251");
setlocale(LC_COLLATE, "bg_BG.CP1251");
at the beginning of lang_main.php, the bug was fixed. 10x plamendp for offering working solution Cool

I think this bug should be reported Rolling Eyes
За съжаление не мога да кажа в момента дали това при мен решава проблема, защото съм на работа, а от тук не мога да ползвам всички портове

burgazliq каза:
я кажи какво е решението на проблема
да пробвам ,че не знам английски
Отваряш lang_main.php с notepad напр. и в началото някъде трябва да се промени или добави този код

значи работи 10х

слагаш това

преди
$lang['ENCODING'] = "windows-1251";

получава се нещо такова

$lang['ENCODING'] = "windows-1251";
$lang['DIRECTION'] = "ltr";
$lang['LEFT'] = "left";

Щеше да хубаво ако можете не думи а по пукви да ги обръша правиш цялата английска азбука със саотетната българска буква и след като напише някой на латиница се обръща на кирелица тогава ще се обезмисли слагането на кирелизатор и предъпреждения за писане на български

asteryx каза:
Щеше да хубаво ако можете не думи а по пукви да ги обръша правиш цялата английска азбука със саотетната българска буква и след като напише някой на латиница се обръща на кирелица тогава ще се обезмисли слагането на кирелизатор и предъпреждения за писане на български
И ако някой иска да напише нещо на АЕ какво правим

Back
Горе