ЧРД На Player_pz

Статус
Not open for further replies.

fena

Super Moderator
И да бъде все така здрав, прав и курав 8) Много здраве, щастие и касмет и всички женки в краката му :wink:


ЧРД :?:
 
Честито батка!
И от мен да си жив и здрав, много късмет любов и много много жени :?:

И още 100 години да го празнуваш тоя рожден ден :twisted:

Честито !! (и да почерпиш)
 
Честит Рожден Ден :)
Най важно да си жив и здрав другото е лесно.
Нека твоите мечти да станат реалност.

Малко хороскоп за рожденика:
Отново сте прекалено чувствителни към всичко, свързано с вашата професионална дейност. Обърнете внимание на хората от обкръжението си.

Вашата лична година в периода от 1 януари до рождения ви ден изисква да анализирате изминалите години и да осъзнаете грешките си, а също и да се обогатите с нови знания. Направете го без колебание.
Вашата лична година в периода от рождения ви ден до 31 декември e година на материални успехи, но не разчитайте на други облаги, дарени от Съдбата. Бъдете внимателни в отношенията си, за да не ги развалите и да не отдалечите любимите хора от себе си.
През януари и октомври 2006 г. не отказвайте допълнителна работа, която ще ви донесе добра печалба. През февруари 2006 г. сте във властта на емоцията. Март и ноември 2006 г. са месеците на успешни начинания. Април и декември 2006 г. изискват да не сте прибързани и да се съобразявате с обстоятелствата, които Съдбата ви налага. Ако не ги приемете рискувате да си създадете проблеми. Общуването ще бъде затруднено. През май 2006 г. общувате с лекота и имате възможност да смените или обогатите средата си. През юни 2006 г. се примирете с трудностите, породени от странични фактори. През юли 2006 г. се отдайте на пътувания и промени. През август 2006 г. стабилизирайте постигнатото. През септември 2006 г. анализирайте изминалите месеци и отстранете грешките си.
 
Честит рожден ден, много здраве и щастите през следващата една 2007-ма година.
 
kitchenbg каза:
айде и от мене жив и здрав! и ....... успешна следваща година.

Това пожелание най-ми харесва ;) Да ти е честит и давай все направо ;)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе