Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
нали се сещаш че всеки си има различен начин на писане?cocobrais каза:Аз предлагам да се направи един проект за сайт, като темата на сайта да се одобри от админа. Всички които имат желание да участват ще се знаят предварително. Участниците ще имат достъп до кода и всеки ще може да довавя свой идеи към проекта. Накрая ще се получи един добре работеш сайт. Всеки нов модул ще се първо ще се пуска тук за да бъде одобрен от потребителите и след това ще се качва към сайта. Печели този който най-много е допринесъл за проекта..
Също така админа може да задава задачи за седмицата. Всички участници в края на седмицата пускат кода за оценяване и после се качва..
Това е моята идея ако ви харесва..Вие си знаете
Благодаря
cocobrais каза:Аз предлагам да се направи един проект за сайт, като темата на сайта да се одобри от админа. Всички които имат желание да участват ще се знаят предварително. Участниците ще имат достъп до кода и всеки ще може да довавя свой идеи към проекта. Накрая ще се получи един добре работеш сайт. Всеки нов модул ще се първо ще се пуска тук за да бъде одобрен от потребителите и след това ще се качва към сайта. Печели този който най-много е допринесъл за проекта..
ЕДИТ:
Също така админа може да задава задачи за седмицата. Всички участници в края на седмицата пускат кода за оценяване и после се качва..
Пример - Тази седмица да се направи модул за лични съобщения между потребителите на сайт - Х
Това е моята идея ако ви харесва..Вие си знаете
Благодаря
jooorooo каза:Тъй като в последната не можа да бъде както трябва за КОД, моето предложение е сега да има за код игра, но не да е произволен, а да се определят примерно 20-30 кода и да се тегли един от тях с ранд да речеми всички пишат по изтегления код и се оценява за най-добре напоисан код и най-добре работещ
![]()
mute каза:и аз мисля да е игра за код ( защото в това наи ме бива :twisted: ). според мен ще е добре да се пише нещо което найстина да влиза в употреба, ако кажем 10 човека пишат система новини не ми се връзва, ако всеки пише различен код след края на играта ще може да се ползват останалите кодове а не да има 10 системи за новити примерно.
jooorooo каза:mute каза:и аз мисля да е игра за код ( защото в това наи ме бива :twisted: ). според мен ще е добре да се пише нещо което найстина да влиза в употреба, ако кажем 10 човека пишат система новини не ми се връзва, ако всеки пише различен код след края на играта ще може да се ползват останалите кодове а не да има 10 системи за новити примерно.
Да, но ако са различни, как ще се определя критерия за оценяване? Всички добри съседзания и игри са на принципа, да се задава 1 нещо на всички и то да се прави, и не е казано, че трябва да е цяла система, може и някакъв модул. Да речем универсален код за ЛС м-у потребители например /това е код които може да се направи на 3 файла точно/ .
admin каза:До тук добре с предложенията.
Харесва ми насоката.
Ето тука може да прочетете от какво имаме нужда :
http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=180422
deam0n каза:Идеята ми харесва.
jooorooo каза:кога почваме![]()
Веднага баш не може. Нали трябва да има записване, че да могат максимум брой потребители да видят за какво става дума и да се включат.cTpEJIaTa каза:Аз съм навитак веднага да го почваме ако админа даде :lol: