Чакам предложения за игри

Тъй като в последната не можа да бъде както трябва за КОД, моето предложение е сега да има за код игра, но не да е произволен, а да се определят примерно 20-30 кода и да се тегли един от тях с ранд да речем :-) и всички пишат по изтегления код и се оценява за най-добре напоисан код и най-добре работещ :-)

Аз предлагам да се направи един проект за сайт, като темата на сайта да се одобри от админа. Всички които имат желание да участват ще се знаят предварително. Участниците ще имат достъп до кода и всеки ще може да довавя свой идеи към проекта. Накрая ще се получи един добре работеш сайт. Всеки нов модул ще се първо ще се пуска тук за да бъде одобрен от потребителите и след това ще се качва към сайта. Печели този който най-много е допринесъл за проекта..

ЕДИТ:
Също така админа може да задава задачи за седмицата. Всички участници в края на седмицата пускат кода за оценяване и после се качва..

Пример - Тази седмица да се направи модул за лични съобщения между потребителите на сайт - Х

Това е моята идея ако ви харесва..Вие си знаете

Благодаря

и аз мисля да е игра за код ( защото в това наи ме бива :twisted: ). според мен ще е добре да се пише нещо което найстина да влиза в употреба, ако кажем 10 човека пишат система новини не ми се връзва, ако всеки пише различен код след края на играта ще може да се ползват останалите кодове а не да има 10 системи за новити примерно.

cocobrais каза:
Аз предлагам да се направи един проект за сайт, като темата на сайта да се одобри от админа. Всички които имат желание да участват ще се знаят предварително. Участниците ще имат достъп до кода и всеки ще може да довавя свой идеи към проекта. Накрая ще се получи един добре работеш сайт. Всеки нов модул ще се първо ще се пуска тук за да бъде одобрен от потребителите и след това ще се качва към сайта. Печели този който най-много е допринесъл за проекта..

Също така админа може да задава задачи за седмицата. Всички участници в края на седмицата пускат кода за оценяване и после се качва..

Благодаря
нали се сещаш че всеки си има различен начин на писане?
аз ще си го напиша по 1 начин , жорето ще напише същия код по 2ри начин , админа по трети, ще стане едно мазало. "първо отгатни кавко е писал другия след това продължаваи да пишеш"

cocobrais каза:

ЕДИТ:

Пример - Тази седмица да се направи модул за лични съобщения между потребителите на сайт - Х

Благодаря

Това е наистина добра идея. И така след конкураса ще имаме един доста добър и функционален сайт.

Точно в това е интересното..това е игра..Да се състезаваш с другия..Твоя код може да не е толкова добър колкото на Жоро..И Жоро ще спечели..

jooorooo каза:
Тъй като в последната не можа да бъде както трябва за КОД, моето предложение е сега да има за код игра, но не да е произволен, а да се определят примерно 20-30 кода и да се тегли един от тях с ранд да речем :-) и всички пишат по изтегления код и се оценява за най-добре напоисан код и най-добре работещ :-)

Мисля че това предложение ми харесва най-много до тук.И с 3 ръце и 4 крака съм ЗА за него

mute каза:
и аз мисля да е игра за код ( защото в това наи ме бива :twisted: ). според мен ще е добре да се пише нещо което найстина да влиза в употреба, ако кажем 10 човека пишат система новини не ми се връзва, ако всеки пише различен код след края на играта ще може да се ползват останалите кодове а не да има 10 системи за новити примерно.

Да, но ако са различни, как ще се определя критерия за оценяване? Всички добри съседзания и игри са на принципа, да се задава 1 нещо на всички и то да се прави, и не е казано, че трябва да е цяла система, може и някакъв модул. Да речем универсален код за ЛС м-у потребители например /това е код които може да се направи на 3 файла точно/ .

jooorooo каза:
mute каза:

Да, но ако са различни, как ще се определя критерия за оценяване? Всички добри съседзания и игри са на принципа, да се задава 1 нещо на всички и то да се прави, и не е казано, че трябва да е цяла система, може и някакъв модул. Да речем универсален код за ЛС м-у потребители например /това е код които може да се направи на 3 файла точно/ .

Мисля че от моята идея и от тази на Жоро ще се получи наистина много добре.

До тук добре с предложенията.
Харесва ми насоката.
Ето тука може да прочетете от какво имаме нужда :
http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=180422

admin каза:
До тук добре с предложенията.
Харесва ми насоката.
Ето тука може да прочетете от какво имаме нужда :
http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=180422

Предложението събаря дано да си остане това :)

cTpEJIaTa каза:
Аз съм навитак веднага да го почваме ако админа даде :lol:
Веднага баш не може. Нали трябва да има записване, че да могат максимум брой потребители да видят за какво става дума и да се включат.

Пуснал съм анкета за 3 дена.
След това трябва да преговориме правилата.
Ако всичко мине добре може да направиме нова игра за дизайн на
на системата.

Надявам се този път играта да е полезна и интересна.
Предишната игра не беше обмислена добре.

Когато прочетох темата за играта и това че друг освен админа ще има възможноста да добави своите кодове към сайта ми се роди една идея.
Вярвам че тука има много хора с идеи, независимо добри или лоши и ако имат възможност да представят идеята си те ще го направат.НО не всеки може да си позволи хост и доимеин за да представи идеята си, пък и няма да може да се види от огромен брой посетители поради неизвестноста на сайта.Мисълта ми е самите потребители да прават сайт, естествено да има някакви ограничения,относно същтноста на сайта и хората които са квалифицирани да го правят (хора не само с идеи но и знания).Понеже много кратко и неточно изразяване на това което исках да кажа ще изразя идеята си с един прост пример.

Админа казва: "Темата на сайта ще бъде музика.Всичко свързано с музиката ще може да бъде направено - история, албуми , изпълнители , качване....и т.н...."
Квалифицираните потребители (предварително показали умения да програмират, другите които нямат такива умения няма да бъдат допускани) влизат в дадена страничка, и виждат папки и php, css, html и всички файлове за дадения проект и да имат достъп да променят кода и да записват нов, естествено който ще функционира и ще бъде показван в дадената страничка.Хората които тръгнат да правят вичко това да могат да съгласуват действията си (защото ще настане хаус и нищо няма да излезе) в някой форум или чат.
Естествено всичко което не е одобрено от админи или модератори ще бъде изтрито или преработено.

......и така ще бъде направен един сайт от потребителите, който ако е много хубав и функционален да бъде хостван от съответния администратор.Така всички печелят- админа пари (от реклами и може би нещо друго) и потребителите - знаейки че са направили нещо хубаво което ще бъде показвано (а може би и някакви рангове към сайта)

Това беше моята идея.Ако съм направил нещо в разрез с правилата, моля да бъда цензуриран или този пост да бъде изтрит.

п.п.Не вярвам че идеята ще се приеме добре и че ще влезе в употреба, затова пък ще я приложа в моя сайт като стане, за да видим какво ще излезе.

ЕДИТ: оправих една неточност в мнението

Back
Горе