Честита Нова Учебна Година ! ЧНУГ !

our

Registered
Айде да Ви е честита новата учебна годинка...
Много успехи на всички в нея !
Пожелавам Ви да вземете стипендия
и въпреки училището да продължаваме да
бъдем дизайнерите ,които се познаваме от толкова време.

Специални пожелания за успех на staf, който ще го гоня по коридорите на даскалото с листче хартия да ми пише скриптове :P Каза, че няма да ми се даде , ама ще видим тая работа...

Специални пожелания за успех и на ... :D ... :lol: :D :lol: bafitu ... За който само като го свържа с думата училище ми става смешно :lol: Дано тоя път да отиде поне на 20% от часовете ...

Access ... тоой само за колата и жената мисли :lol: няма кво да го включвам тука ...

LiRiX , също много пожелания за успех и 10х за ... ти знаеш кое ;)

mute и на теб успех и честито НЕотиване в казарма :P

Големи благодарностти на admin, че благодарение на него се случва всичко това наречено web-tourist ;)

Успех на всички останали от web-tourist през новата учебна година ;)

Честито на всички. Пожелавам ви леко и приятно изкарване на новата учебна година.

Our ще ти давам грешни или опасни скриптове.

Трогнат съм :cry:
Благодаря ти :) Желатая ти мноого успехи и шестички без много двойки :P Да ти е честита и на теб :)

Искам да кажа честито и на другите ми колеги съченици Честит първи учебен ден с пожелания за една по-хубава учебна година ставнения с предипшната :P

Аиде толкоз, че още малко наистина ще се разрева от поста на Оур :cry:

ЧНУГ и от мен :) пожелавам ви да пожънете много успехи през новата учебна година и да няма (много) двойки :)

our каза:
Access ... тоой само за колата и жената мисли :lol: няма кво да го включвам тука ...

:twisted: :?:

ЧнУГ :lol: да е

Днес и завършването са единствените дни които ми харесват от учебната година.

Аре успех с даскалото :P

Аре и от мен едно "Честита нова учебна година" на всички.
Пожелавам на всички и най вече на мене си по малко слаби уценки и да вземаме още по големи стипендий от предишнста учебна година.

PS:Специални пожелания за успех и на ... Very Happy ... Laughing Very Happy Laughing bafitu ... За който само като го свържа с думата училище ми става смешно Laughing Дано тоя път да отиде поне на 20% от часовете ...

Ти се базикай само дето завърших по-добре от теб миналата учебна година освен по български,то си и личи,но... това не е толкова важно :lol:

Ама на тебе май няма да са ти много високи Уценките по Български език а :lol: :lol: :lol:
п.п.Нищо лично :wink:

Smirnoff каза:
Айде и по-малко двойки !!! И по малко влизания в час !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Гледай само да не ни урочасаш !!!
А да ви е четита , много 6-рки

Сега се сетих като видях
index каза:
Да питам имали някой да започва девети клас !!
да Ви накрам да кажете кой в както училище учи и кой клас е? :roll:

Аз - 11клас ПМГ

Back
Горе