Четени / Нечетени теми

Soul_Stealler

Registered
Не мога да разбера във форума как да направя така че да има картинки за нечетените теми... :shock: . Нещо не мога да разбера как става това ... Засега съм се сетил как моооооооже да стане, но все пак искам да ви чуя и вас какво предлагате ... :roll:

да и на мен ми е интересно :)

ми може да се направи с cooki като се записва коя тема е видена и коя не и така ако е видяна ще показва друга картинка а ако не е видяна пак ще покозво кортинка за невидяна

Soul_Stealler каза:
Ъъъъъ... ако има 100к теми тва ще е баси бисквитката ... :shock: :shock: :shock:

това е само един от вариантите другият е в таблицата кадето се записва темата да има още една колона кадето се записва този който я е видял

Аз мислех в таблица да се записват темите и потребителите който не са я видяли. И като се натисне "Маркирай всички като прочетени" да се трие всичко от таблицата където потреблителя е $user :roll:

поразровичкай се в phpbb и виж сега нямам време да го разглеждам как еправен но утре може и до го поразгледам и ако го намеря ще напиша :)

Soul_Stealler каза:
Аз мислех в таблица да се записват темите и потребителите който не са я видяли. И като се натисне "Маркирай всички като прочетени" да се трие всичко от таблицата където потреблителя е $user :roll:
Мисля че това е удачно :)
НО си мисля че е по-удачн ода записваш тея които са я видяли!
Щото да кажем е голям форума и има раздел от който си интересуват само 10% от форума!И кво ще записваш останалите 90%!?

Ами, имам чувството че така по малка на големина ще е таблицата. Защото например ако цъкне на "Маркирай всички теми като прочетени" ще трябва да се създаде по един нов ред в базата данни за всяка тема ... :roll:

Е иначе ще трбябва да го изтрие тоя ред!Все пак в един форум не всички остават редовни,а регистрациите им остават!И ще трябва да ги записваш всичките тея редове :wink:

Back
Горе