Чудя се

oXteR

Registered
Сега на домашния хост си правя някаф сайт колкото да се занимавам
Той е за системи и книги та чудя се дали да направя такаф сайт и да е на платен хостинг и домейн

Според вас ще има ли смисал
Защото имам сайтове но те нямат посетители и не ги подържам защото никой не пише :?

Питам защото смятам да правя и дали според вас ще бъде посещаван :idea:

oXteR каза:
Готови системи и книги (за сваляне)

Това е много общо. Няма как да направиш някакво сайтче и да качваш някакви си ситеми (те ще само нулирани дето ги има в нета 99% съм сигорен) и да очакваш да ти се посещава сайта.

Ще добавям нулирани но ще пускам уроци в форума как се инсталират ще превеждам някой от тях :?:

И идеята за системи е добра. Но я реализира по много глупав начин. Ако имах повече време бих се захванал да направя един сайт за системи и темплейти, но си е ацки много занимавка а и трябва да го оптимизирам. Воубще много работа си е, а не ми се занимава :)

ПП: Ако си играеш със сайта и има интересни и работещи системи в него всичко ще е супер. :)

Вече сайта мисля да го правя като гледам тези мнения
То самият сайт е готова система с форум кам него
Но има само 1 бг портал с такава система и тя не е развита
Надявам се да стане нещо много добро и да има посетители

Mда ако ги превеждаш тия които нямат бг език и ако показваш разни урочета за системите ще е хубаво.
Пробвай ,няма лошо. :)

Без да опиташ, няма как да разбереш.Ако мислиш, че сайтът ще започне от третия ден с три хиляди уникални потребители (Вбокс), жестоко се лъжеш ! От опит глава не боли.

Back
Горе