Ще затварят замунда и арена

timbaland

Registered
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2944991
Според вас възможно ли е това?
Верно е ,че до някаква степен ограбват труда на много хора ,но в друга степен не всеки може да си позволи да отиде на кино или да вземе някой друг филм на двд.

В бг не е възможно да затворят Zamunda , за arena незнам , но замундата няма начин да стане . Най малкото замунда може или дава пари за да се задържи пиратския сайт.

Колев, само си чеше езика.
И преди имаше такива акции и ми затвориха х...айде да не казвам кое..

Те много се отвориха тия там ве. Заплати по 300 лева цигари 5 лева на кутия с всеки ден цените се вдигат заплатите намаляват и иска да затвори торент тракерите. Еми тоя не мислили че ще го набарат някъде и ще го заколят ще го залеят с киселина... Ще затваря той. Единствено може да си зарвори онова озад.

shukri_93 каза:
Те много се отвориха тия там ве. Заплати по 300 лева цигари 5 лева на кутия с всеки ден цените се вдигат заплатите намаляват и иска да затвори торент тракерите. Еми тоя не мислили че ще го набарат някъде и ще го заколят ще го залеят с киселина... Ще затваря той. Единствено може да си зарвори онова озад.

Затова не пушете, хора!!! :)

За мен всичката тая врява е за да се харесаме на х'американците!

точно, да не мислиш че пак няма да им се плати от страна на арена и замунда ... Аз откакто го разбрах все си мисля че ако беше нещо сериозно щяха да го дават по национална телевизия като БТВ и НОВА ...

Трябва цялостно политиката да се смени. Ето вижте например ФСБ пуснаха новия си албум (с който поздравявамв сички), абсолютно безплатно на своя си сайт. Така от техния труд никой не печели освент е самите, защото никой няма да тегли албума от замунда и да пълни техните джобове. Трябва с всичко да е така. Защото тези тракери са абсолютно незаконни и абсолютна гавра с изпълнители... на каквото и да било. И кой ви каза, че не могат да спрат замунда... как според вас спряха гугъл и ютуб в китай :D :D :D.

Да има безплатни продукти в ента 100% за, но някой да прави хиляди на чужд гръб, това не мога да го приема.

Заради тези сайтове колко видеотеки фалираха... всички в които ходя затварят... може би защото оставам единственият им клиент по някое време...

Гугъл се оттегли, а не Китай го е спрял...

И кой пълни джобовете на замунда и арена? Какви са тези джобове, и с какво ги пълним? :roll:

Колко според теб се печели от замунда? Ти като влизаш там рекламодателите плащат на замунда. Така те печелят от това, че предлагат чуждия труд безплатно. Това е незаконно и неморално. Да оставят банери колкото да се издържат и толкос, така става. Иначе не, да ги затварят.

Но китай можеше и да го спре, както спря достъпа до ютуб ;), винаги мжое да се ограничи достъпа до сайта, още повече, че той идва от чужбина, значи още по-лесно ще се спре достъпа от България, само трябва по-твърда ръка.

И да ги спрат пак ще теглиме от другаде торент сайтове има не само в България.Има руски и всякъкви.Малко по бавно ще става но пак ще го ядат. :x

Е ти от къде мислиш идват торентите в замунда ? Да не би потребителите да са изпълнителите на качените песни или нещо от сорта ? Тези торенти са свалени от друг торент сайта, много малка от част от тях са платени и после добавени в замунда ! Дори да я спрат, ще почен да теглим от друг торент сайта, тей като те са много, нищо няма да спечелят като го спрат .. а и ако не се бъркам, замунда се хоства в Холандия, където торент тракерите не са забранени, или греша ?

Знам че Арената след последния скандал я преместиха някъде по Щатите май в Тексас, и там няма закон против торентите ама въпроса е ако подкарат потребителите, демек нас какво ще правиме.

K0ceTo каза:
Да има безплатни продукти в ента 100% за, но някой да прави хиляди на чужд гръб, това не мога да го приема.
Тук съм съгласен с теб.
Харесва ми да свалям филмчета, програмки и т.н. безплатно, но искам ако някой нещо ще печели от това да не са нелегалните разпространители като zamunda, а да бъдат авторите на тези филми, песни и програми.

djman каза:
Аз си мисля че тези реклами са за да плащат сървърите ;)

Пхахаххаххах
абе 200-300 хиляди лева на месец за сървъри чуваш ли се бе
не мисля че им е повече от 50хил лв даже е много

За съжаление няма да ги спрът защото немогат само си плямпат но нищо немогат да направят

HunteR каза:
djman каза:
Аз си мисля че тези реклами са за да плащат сървърите ;)
Според теб 200-300 хил. ли плащат месечно за хостинг?

200 бона :roll: Може ли да попитам от къде имаш тази информация? Или да я подкрепиш с факти?

Като цяло, ако ги спрат - ще има протести, въпреки че за мен протестите за безсмислени. :)

Абе как безмислени бе, като почнеш да си плащаш за всичко друга песен ще запееш. :twisted:

Back
Горе