Ще си дупча ухото и искам съвети

4orap4eto

Registered
Здравейте.Днес гаджето ме нави да си продупча лявото ухо искам да питам няколко неща относно дупченето.Така ето ги и малките въпросчета като ме продупчат боли ли или ?След като ме продупчат ще ми дадът ли медицинска обица която да си сложа и ще ми препоръчат ли нещо с което да си промия ухото ? Колко време ще ме боли дупката и какво трябва да права че да не зарасне дупката? До колкото знам да не зарасне дупката не трябва да си махам обицата докато спа и трябва да въртя обицата през деня вярно ли е ?

Еми не съм с обица, но защо не попиташ гаджето ти как е било при нея!?

Знам, че дупченето се плаща и медицинската обица ако искаш да ти дадат също си плащаш. беше 10 или 20лв. Естествено, че боли.. но не е болка която няма да можеш да изтърпиш. Казват, че е само боцкане.. Относно съветите няма как да знаем дали ще ти дадат съвет или не, но ако ги попиташ се съмнявам, че ще ти откажат отговор..

И защо направо не отидеш в студиото да ги питаш тези работи, ами питаш във такъв вид форум!?

Един приятел го дупчиха пред мен и каза, че нищо не е усетил.
Да, обицата не трябва да се сваля, в противен случай дупката зараства и ще трябва наново да се дупчиш.
А дупката я чисти със спирт да речем, за да не забере

И аз ще попитам. Защо не питаш гаджето ти която предполагам ще е по компетентна в дупченето на уши отлкото потребителите на туриста :?: .

shodan каза:
Как можеш да си дупчиш ухото да не би да си момиче :?
facepalm
Нали на някой момчета също им стои хубаво така ... а и той едва ли ще си слага обици като полюлей ...

Аз също имам обеца. Защо ще си слагаш на дясното. По принцип момчетата носят на лявото. Е има и такива на дясното, както и на двете. Все пак личен избор.

Иначе не боли. С някаква машинка те дупчат, става за секунда. После ти слагат някаква обеца, която не трябва да сваляш около седмица. Иначе ще я осещаш само първия ден. Мен в началото ми беше почервеняло охото, но бързо както казах минава. :)

Аз моята я махах за няколко месеца, след като се опитах да си сложа друга имах лека коричка, но лесно и безболезнено можеш да я продупчиш пак :)

Абе с една дума не е нещо страшно :D

HunteR каза:
Аз също имам обеца. Защо ще си слагаш на дясното. По принцип момчетата носят на лявото. Е има и такива на дясното, както и на двете. Все пак личен избор.

Иначе не боли. С някаква машинка те дупчат, става за секунда. После ти слагат някаква обеца, която не трябва да сваляш около седмица. Иначе ще я осещаш само първия ден. Мен в началото ми беше почервеняло охото, но бързо както казах минава. :)

Аз моята я махах за няколко месеца, след като се опитах да си сложа друга имах лека коричка, но лесно и безболезнено можеш да я продупчиш пак :)

Абе с една дума не е нещо страшно :D

според мене обиците не са за момчета :idea:

Абе @Shodan то попринцип и тежките модерни джипове не са за жени или пък големите санбернари ама тей ше е :D

Аз не съм на ясно с тия работи .. обаче дясното ухо, когато ставаше дума за обеци при мъжете не се ли води 'гейското' ухо !?!?!!? :shock:

Sunrize каза:
Аз не съм на ясно с тия работи .. обаче дясното ухо, когато ставаше дума за обеци при мъжете не се ли води 'гейското' ухо !?!?!!? :shock:
Еми по принцип да, но вече и на дясното си слагат :)

Имам обеца на веждата,умрях от болки към 5 дни,но да ти кажа за ухото пробий си лявото ухо няма нищо страшно има вариянт леко да ти се възпали ако стане така намажи го с урина мн хора ще се смеят на това в форума,но това е най-полезното нещо!Ако след като си я пробиеш ти се подуе или нещо подобно я мажи с това по 2 пъти на ден :?: :?:

И аз искам обеца , но и не ми дават . Можели съвети как се дупчи и с какво. :| :| :o . Аз сьм на 11 години . Помолих пак родителите ми и те ми разрешиха , продупчих си и двете уши на 2 места и сега имам 4 обеци . Почти не боли , много благодаря за съветите , които ми дадохте . Яко така приличам на един истински мъж .
Само да попитам какъв цвят подхожда най много . Взех на звезда златни , но може да ги сменя :oops:

Баща ми си е дупчил ухото с игла и коричка хляб. Слага я на ухото и за секунди ЦЪК и готова дупката. :D

Еми на мен си ми стой добре, много хора така ми казват също. И без обица съм си хубав, но с обица съм повече 8)

Back
Горе