Ъпдейт на форума

Статус
Not open for further replies.

fena

Super Moderator
Искам да попитам кога ще преминем към phpBB3 ? От известно време има официална версия, и добър превод...?

fena каза:
Искам да попитам кога ще преминем към phpBB3 ? От известно време има официална версия, и добър превод...?

честно и аз за това се чудех, и си мислех да питам...
мисля че админ няма да иска. доста е моднал сегашния форум - точки, съппорт и прочие.
надали ще е навит.

Често да ви кажа подретбата на phpbb3 не ми харесва незнам на фунции но не ми харесва въобще

А и тези точки и разни глупости нз как ще се прехварлят :?:

oXteR каза:
Често да ви кажа подретбата на phpbb3 не ми харесва незнам на фунции но не ми харесва въобще

А и тези точки и разни глупости нз как ще се прехварлят :?:

Не ти харесва, защото е различен от сегашният...но 3тата версия е много по-фунционална и красива :wink:

А подребната може да бъде променена...както направиха в tuning.bg
в момента са с phpbb3 http://www.tuning.bg/forum/

phpbb3 е много добър според мен и си заслужава да се мини към него според мен :)

Но наистина тези модове как ще се направят това него знам :?

Когато админа каже своето мнение...може да се пусне анкета за потребителите и да се реши, но първо нека се съгласи шефа :lol:

Този на тунинг.бг е супер аз гледам тези дето са инсталирани на момента че са скапани и за това така мислех :?:

За това ти говоря, че може да бъде променен(доближен) до 2рата версия...и няма почити да има разлика, освен във функциите.

Не мисля, че просто ей така може да ъпгрейднем форума :)

Този фурум има сумати и мотове и самия сайт е вързан много от към phpbb ядрото.

Ако го ъпгреднем, поредполагам, че ще излезнат сумати грешки :) е поне това е мое собсвено мение.

Отделно, че ще трябва да сменим и графичния вид на форума.

LiRiX каза:
Не мисля, че просто ей така може да ъпгрейднем форума :)

Този фурум има сумати и мотове и самия сайт е вързан много от към phpbb ядрото.

Ако го ъпгреднем, поредполагам, че ще излезнат сумати грешки :) е поне това е мое собсвено мение.

Отделно, че ще трябва да сменим и графичния вид на форума.

Никой не оспорва, че ще е трудно начинание, но все някога ще трябва да се направи. :wink:

за да се смени форума трябва да се пренапише целия сайт...
в началото сайта е имал 10-на потребители...
и е направен доста добре
сега всеки ще може да помага
има модове
ще може да се направи втора версия на сайта но си е доста работа...
ако админ се съгласи някой потребители могат също да помагат...( както в началото на сайта )

Admin е пренаписъл този форум из основи ( phpBB-WT_Admin/2005~1.0 :wink: ). Доста зор ще е да се мине към нова версия ( phpBB-WT_Admin/2008~2.0 :) ) .Форума и сайта са едно цяло което не могат едно без друго.

staf каза:
Admin е пренаписъл този форум из основи ( phpBB-WT_Admin/2005~1.0 :wink: ). Доста зор ще е да се мине към нова версия ( phpBB-WT_Admin/2008~2.0 :) ) .Форума и сайта са едно цяло което не могат едно без друго.
за тва ще трябва да се пранапише целия сайт...
който с квото може ще помага
ако се хванат jooorooo Galli и админа ще го направят още по-добре и то за малко време...

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе