анимация в фотошоп

svilkata12

Registered
Значи искам да попитам как се правят анимирани картинки,банери и т.н. в фотошопа ако някой знае да пише плс само не ми давайте линк от http://photoshop-bg.com щото там имам бан и не мога да влизам
ПЛС ПОМОГНЕТЕ!

леле тва и на мене ще ми трябва за банер плс кажете :) :twisted: :?:

oXteR каза:
еми влезни с проxy :?: анимацията е лесна саму че се прави v ImageReady

но в CS3 няма imageready. аз подготвям сега няколко видео урока - ще направя един и за анимация. но не знам кога ще станат.... имам много работа и малко време.....

Анимацията не става сложно правиш 5 леара отваряш Windows -> Animation и там ти се появява прозорче и там правиш 5 на първия слагаш текст и правиш само той да се гледа след това и другите така ......
след това си преглеждаш анимацията нещо да няма фал и сейфираш :)

oXteR каза:
Анимацията не става сложно правиш 5 леара отваряш Windows -> Animation и там ти се появява прозорче и там правиш 5 на първия слагаш текст и правиш само той да се гледа след това и другите така ......
след това си преглеждаш анимацията нещо да няма фал и сейфираш :)
аха ще пробвам,та как да вляза през прокси я обясни плсссссс

само че като вляза в фотошопа на Windows там няма Animation да не е щото съм с фотошоп 7.0? ако е така има ли начин да е от друго място?

По принцип анимации се правят с Adobe ImageReady CS2 (върви в пакет с инсталацията на Photoshop CS2), но тъй като в CS3 не съществува такава програма спокойно може да ползваш Photoshop CS3 за тази работа. Просто трябва да отидеш на Window > Animation. :)

PoDMaTRiX каза:
По принцип анимации се правят с Adobe ImageReady CS2 (върви в пакет с инсталацията на Photoshop CS2), но тъй като в CS3 не съществува такава програма спокойно може да ползваш Photoshop CS3 за тази работа. Просто трябва да отидеш на Window > Animation. :)
та аз имам Photoshop ImageReady 7.0 от там ли става. И пак повтарям като цъкна горе на Window опцията няма Animation :(

Става с Photoshop ImageReady 7.0, да. Как так нямаш Animation, неможе да нямаш. Дай едно скиирнче насам, защото ако го нямаш наистина малко трудно да направиш анимация без фреймове :?

ето скриина:
option005.gif

Back
Горе