бележка за работа

htmlcheto

Registered
Някой знае ли къде мога да си издам бележка от психодиспансер че не съм регистриран там. От софия съм, квартал овча купел.

htmlcheto каза:
Някой знае ли къде мога да си издам бележка от психодиспансер че не съм регистриран там. От софия съм, квартал овча купел.

На 4-км или на улица Искър.

htmlcheto каза:
Оттам ме изпратиха в овча купел, зад пожарната, където имаше само жилищни сгради.

Ами питай хората. А аз веднъж търсех до бул. Дондуков, 5 човека в 5 различни посоки ме опътиха, накрая 6-тия ки каза, че имало 5 диспансера и ми показа най-близкия : D

deam0n каза:
htmlcheto каза:
Оттам ме изпратиха в овча купел, зад пожарната, където имаше само жилищни сгради.

Ами питай хората. А аз веднъж търсех до бул. Дондуков, 5 човека в 5 различни посоки ме опътиха, накрая 6-тия ки каза, че имало 5 диспансера и ми показа най-близкия : D

:D :D :D

deam0n каза:
htmlcheto каза:

Да бе и аз като го търсих обиколих цела София докато го намеря, то е в една затънтена уличка...

Трябва да се отиде до "централната лудница", вадиш 10лв. проверяват те в базата данни дали си регистриран на отчет там и ти дават бележка.

Back
Горе