бланка - шаблон ?

DarkAngelOfhope

Registered
Здравейте :)

Може ли да ми кажете как да си направя бланка за принтиране която да се попълва на компютъра и да се принтира само попълненото, не и самата бланка

Примерно имам бланка:

Трите имена .............................................
ЕГН.............................
Адрес.........................

и като се принтира да не излиза самата бланка а само попълненото, т.е. имената, ЕГН-то и адреса ...

дано да съм обяснил долу горе разбираемо какво искам :)

Благодаря предварително за отговорите :)

Да но така пак излизат редовете които се попълват ...

Аз искам да не излизат ... т.е. в шаблона ако е примерно :

ЕГН: 8701026513

на листа да се принтира само 8701026513

:)

MS Access ще ти свърши работа или просто да напишеш едно сромно PHP или JS скриптче, ако евентуално пожелаеш да използваш browser-а си за interface.

Ами аз имам снимка на бланката която ще се попълва (Диплома) и мислех да някак си по нея ако може да се направи ... пробвах на exsel и на Word ама не можах да измисля нищо .... може ли да ми дадете някакви напътствия къде да и за какво да гледам да прочета нещо да видя как става :)

Аз имам един JS скрипт за попълване на фактури, ако ми изпратиш бланката може да измисля нещо за попълването и.

Ами то проблема е че не е една бланка ... а са 4 ... някак си няма да ми е много приятно да искам от който и да било да ми ги прави ... затова пуснах темата, ако може някой да ми подскаже какво да правя или да прочета от някъде ... :) Иначе блаягодаря за предложението ... :)

Горе