бояч, въпрос

Статус
Not open for further replies.

Admin

Registered
НЕ съм отварял кода на IPB да видя за какво става въпрос ама
би трябвало да може да се добави кода на брояча в index.php
файла.
 

fena

Super Moderator
Готово готово, аз го направих, то си имало едитор през админ панела, следобяд ще ви напиша начина
 

fena

Super Moderator
Ето:

Отиваме в Админ панела -> Skins & Templates -> Board Wrappers -> Edit на съответният скин и добавяте кода на брояча преди </body> тоест във края на видимата част на форума 8) :wink:
 

fena

Super Moderator
Едно малко отклонение:
untitled.jpg


.....
 

bafitu

Registered
cookie + mozilla :?: поразрови се малко в гооглето .. до версия мисля 2.0.12 става , но след това е оправен тоя бъг...иначе бтв мисля , че мога да флуудна форума с заяфки за търсене или 999 потребители да се регистрират в един и същ момент и .. форума май ще здаде багажа , но .. няма да го направя 8)
бтв тоя форум е с версия 2.0.15 или 16 нали ?
 

bafitu

Registered
мдам така си и мислех ами уязвим е 8) освен ако потребителите ползват ИЕ де с ФФ нищо неможе да стане..
 
Статус
Not open for further replies.

Горе